PROJECT - Thermaltake SHark -> (ATI-RUBY) prvni fotky

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

velke upravy ani nak delat nechci protoze ta skrin se mi hrozne libi uz od vyroby. Spise se chci zbavit hlavne toho plastovyho zebrovani to je hrozny :) a nahodit tam perforovany plech (cerny nalakovany) mozna pres to jeste i chromovany logo z plechu (asi pres laser u kamose v praci). Mozna udelam neco i z tou druhou bocnici ale zatim me nic zvlastniho nenapadlo takze napady uvitam. Jak rikam klidne to budu delat rok jen aby to bylo fakt super a profi nez to uspechat. zadnej jinej Case co je na trhu se mi proste vic nelibi takze menit uz asi nebudu a chci aby tenhel byl fakt dokonalej :)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: PROJECT - Thermaltake SHark -> (ATI-RUBY) prvni fotky

Příspěvek od Stratos »

tak po dlouhe dobe sem s eopet dostal k mymu modu. Papirovej WIND TUNEL nahradi pekne plechovy na miru vyriznuty laserem a s ohybany na ohybacce. Fotky zde:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Mam tyto wind tunely asi 3x :) takze jeden hned nahodim do skrine a dalsi poslu na nakej peknej AIRBRUSH ve stylu ATI-RUBY. Pozdeji prilozim fotky wind tunelu osazeneho uz ve skrini, musim totiz vyndat chladic CPU aby sel nasadit. Mezera pak bude mezi CHladicem a Tunelem cca 1-2mm tj idelani .
Naposledy upravil(a) Stratos dne pon 27. zář 2010, 12:26, celkem upraveno 3 x.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Dost dobre, hodne se mi libi tem airbrush, ale to by bylo az to posledni co bych delal bo bych se bal ze to pak poseru. Jinak kdyz to bylo trochu do oranzova tak se mi to libi vic. Jinak cenu tohn airbrushe odhaduju na 2000 a vic
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Tak WInd tunel namontovany po hodine prace byla to fuska :)
Nepocital sem s tema sroubama co drzi chladic na MB a byla to hodinarska prace muzu vam rict ze takhle sem se jeste u stavby PC nenadrel a to sem jich stavel stovky :mrgreen:

TEPLOTA CPU v IDLE (2GHZ) chlazeno zcela pasivne klesla o 5°C oproti papirovemu windtunelu ktery nedolehal tak dobre na CHladic a byla tam 1CM mezera

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Je tam uz upraveno i chlazeni Graficke karty ktere ale asi jeste malou upravu dozna :)
Naposledy upravil(a) Stratos dne pon 27. zář 2010, 12:30, celkem upraveno 2 x.
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Můžu se zeptat, k čemu máš na graf. kartě takových pasivů? Já tedy mám na své 7950GT taky, ale ne tolik :).
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od traxiiik »

Míra píše:Můžu se zeptat, k čemu máš na graf. kartě takových pasivů? Já tedy mám na své 7950GT taky, ale ne tolik :).
Že by na chlazení ? :?

Je nějakej rozdíl mezi tim tunelem a větrákem vzadu ??
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

traxiiik píše:
Míra píše:Můžu se zeptat, k čemu máš na graf. kartě takových pasivů? Já tedy mám na své 7950GT taky, ale ne tolik :).
To vis ... ATi ti musej bejt oblazeny div ne suchym ledem, aby vubec fungovaly ... :lol:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

traxiiik píše:
To je mi jasný, že to bude na chlazení :lol:, ale kčemu tolik, vždyť to bude tak půl kila pasivů...
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Bez_n1ck píše:
To vis ... ATi ti musej bejt oblazeny div ne suchym ledem, aby vubec fungovaly ... :lol:
Už je mi to jasný :lol:.

Dost OT
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

traxiiik píše:Je nějakej rozdíl mezi tim tunelem a větrákem vzadu ??
Rozdil je dost veliky.
takhle mam na chladici CPU vetrak vypnuty a zapnuty je jenom ten vzadu ve skrini. Ktery diky tunelu odsava ohraty vzduch primo ven ze skrine a pomaha to celkovemu chlazeni cele skrine. Tnel je vyroben z 1.5mm plechu (vyriznuty na laseru+ ohybam na ohybacce) jeho vnitrni prumer je na 1mm presne vyroben tak aby do neho sel nastrcit 12cm ventilator.

Pridavne pasivy na grafice sou ciste za ucelem lepsiho odvodu tepla z PCB. Ono tedka defakto nemam problem udrzet teplotu jadra pod 70°C a teplotu regulatorů pod 90°C (2hodiny hrani CRYSIS WARHEAD) a to stale za neslysitelneho provozu.
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od traxiiik »

Stratos píše:
traxiiik píše:Je nějakej rozdíl mezi tim tunelem a větrákem vzadu ??
Rozdil je dost veliky.
takhle mam na chladici CPU vetrak vypnuty a zapnuty je jenom ten vzadu ve skrini. Ktery diky tunelu odsava ohraty vzduch primo ven ze skrine a pomaha to celkovemu chlazeni cele skrine. Tnel je vyroben z 1.5mm plechu (vyriznuty na laseru+ ohybam na ohybacce) jeho vnitrni prumer je na 1mm presne vyroben tak aby do neho sel nastrcit 12cm ventilator.

Pridavne pasivy na grafice sou ciste za ucelem lepsiho odvodu tepla z PCB. Ono tedka defakto nemam problem udrzet teplotu jadra pod 70°C a teplotu regulatorů pod 90°C (2hodiny hrani CRYSIS WARHEAD) a to stale za neslysitelneho provozu.
Diky, asi to zkusím en z papíru a když se to ujme tak udělám něco pořádnýho.

Ke grafice, já jádro udržím pod 60°C (mám ale menší OC) , na mosfety jsem nejdřív nalepil pasivky pomocí oboustraně lepící pásky, teploty byly kolem těch 120 burn, tak sem vzal ten stock plech, sloupl sem ty ružový pásky je pod nima takový bílý lepící "sajrajd" to sem dal na mosfety do toho pasivky a teploty nelezou přez 80°C. Ted budu tvořit něco vědšího místo těch pasívků.
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Ještě sem dej ještě prosím fotky ze předu a to je asi dobře odhlučněny že?
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

ano odhlucneny to mam i ze predu fotky dodam do konce tydne neboj :)
Daviid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daviid »

To je neuveritelny tento projekt se vubec nehejbe.... :( :( :( :(
My home PC : Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz Zakladni deska: ASUS P5B - Intel P965 Paměť: 3072MB[2x 512]+[2x1024] DDR2 800MHz KINGMAX HDD: WD 120 GB Grafika: ATI Radeon HD 4650 Monitor: 20' DELL AS500 System: Windows 7 Ultimate Skříň: EUROCASE
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Daviid píše:To je neuveritelny tento projekt se vubec nehejbe.... :( :( :( :(
Každej nemá 2h+ každý den aby se hrabal v počítači.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

A máš nějaký termín do kdy by jsi to chtěl stihnout? Aspon přibližný? A tu grafiku bych podepřel aby se mi nezlomila :-D Jak se tak dívám, v bočnici díra asi nebude že? A zajímalo by mě jaký je rozdíl s odhlučněním a bez odhlučnění.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Souhlasím s tím že ta karta je opravdu brutálně prohlá. Měl by sis ji podepřít. :wink:
Obrázek
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Podle ceho soudite, ze je prohla..? imho to vzhledem k fotkam nejde vubec poznat..
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Já to myslel ironicky že se mi zlomí. A jak je to s tím odhlučněním? Je to velký rozdíl?
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Souhlas
Odpovědět

Zpět na „Projekty“