Vista - připojení flashky vypne hudbu...

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Shadow2334
Začátečník
Začátečník

Vista - připojení flashky vypne hudbu...

Příspěvek od Shadow2334 »

Ahoj, mám problém s hudbou ve Vistě. Po připojení jakékoliv flashky se vypne hudba (AIMP zůstne spuštěný ale hudba už nejde spustit). Po vypnutí AUMPu a znovuspuštění hraje hudba jen 2.0, přitom předtím byla nastavena na 5.1.

Pro vyřešení musím zabrousit do Creative volume panel a tam (ačkoli je nastaveno, že repro je 5.1) musim znovu zakliknout 5.1 a potvrdit.. pak vše zas hraje jak ma....

Zvukovka: Creative SB Audigy SE (SB0570)
Repro: 5.1
Software: Creative volume panel

Neuvěřítelné ale děje se tak... :lol: Prosil bych o radu, předem díky :)
Poděs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vista - připojení flashky vypne hudbu...

Příspěvek od Poděs »

Koukám, že máme uplně stejný problém. Pokud jsi již našel řešení, tak mi dej prosím vědět, protože mě to taky docela se*e :angry2:
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Nevim, ale vypada to na problem s ovladaci. Mam dojem, ze tyhle zvukovky nejsou Vistou zrovna moc podporovany.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Shadow2334
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shadow2334 »

mno prozatím jsem to vyřešil pouhým přehozením SW s centrem, tzn. že mi teď nehraje Center... a tak přepínání už nemusím řešit protože se bez centeru obejdu.. ale to neřeši tu flasku... zkoušel jsem reinstal ovladačů i softwaru, nepomahá zatim nic.. takze to nechávám jen tak uležet.... uvidíme snad na něco přijdem :) taky mne to už docela vytáčí :evil:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“