Výměna CASE

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Výměna CASE

Příspěvek od Rytmus »

Nazdar mám v plánu vyměnit case a chtel bych od vás nějaké rady na co si mám dát pozor při montáži
A co je pravdy na tom že když se deska dotkne case že se nejak spálí?
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna CASE

Příspěvek od arxeiss »

To s tím spálením se mi nějak nezdá pokdu to není statická elektřina ale to nemůže spálit case ale ty.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Myslel asi to, že mobo se musí montovat do case na distanční sloupky, jinak se zkratuje.
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Rytmus »

distanční sloupky jsou ty plasty kete se dávají do děr na MOTHERBOARD? a nea ten plech?
a jinak když si koupím case co u něj mám jsou tam nějaké šroubky atd?
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

distančné šróby: http://www.soselectronic.cz/a_info/img_ ... _20107.jpg
Áno, u väčšine skriniek sú aj potrebné šróby.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Distancni sloupky jsou kovove slotpky, z jedne strany je jakoby sroubek a z druhe matka, je to ke casu jinak se to da koupit i zvast. Dej to do googlu a uvidis. A ke casu sroubky na mechaniky, pokud se prichycujou sroubkama zdroj a dalsi ktere nevyuzijes.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Rytmus píše:...A co je pravdy na tom že když se deska dotkne case že se nejak spálí?
Když se deska dotkne case, tak tím se zkratují vývody, které se dotýkají case a můžou se spálit některé součástky na desce.
Jinak znám 2 případy, kdy kamarádi normálně přišroubovali základní desku na ten plech (bez distančních sloupků)... obě PC toto naštěstí přežili, ale já bych to rozhodně nezkoušel. :-D
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“