Call of Duty: World at War
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Re: Call of Duty: World at War
Promaz OT a warezu, nechápu, jak tu můžete vesele řešit hru před vydáním.
Následující osoby mají varování - Ice69, Still.Lord, N3rth, Sheep-Master,
Následující osoby mají varování - Ice69, Still.Lord, N3rth, Sheep-Master,
Goldnoob team proud member!
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A proč by nemohli?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Thellwin
- Administrátor

Protože jí řeší z pohledu že to hrajou a to jde u hry před vydáním těžko.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No a?Kde si to seženou je jejich problém,pokud to neřeší ve smyslu crackování a podobně,není imho důvod k promazávání.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Thellwin
- Administrátor

Je, dělá se to tady už dlouho, pokud se ti na tom něco nelíbí, můžeš si stěžovat u adminů. Pokud někdo řeší hru, která ještě nikde nevyšla, tak zcela jasně řeší nějakou ukradenou verzi. A na strýčky u vydavatele nebo recenzenty si tu hrát nebudeme, protože, to by jsme tu měli plný fórum recenzentů, kteří dostali hru k recenzi před vydáním.
Jinak viz pravidla sekce - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=114525 (hned první odstavec).
Jinak viz pravidla sekce - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=114525 (hned první odstavec).
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jenže to je právě ono,nikdo nikomu nedokáže že jde o ilegal kopii
Ale nehodlám to řešit,jsou to vaše pravidla 
- Ugurundu
- Začátečník

BTW ... nechci rejpat .. ale řekni mě jeden důvod proč by někdo nemohl řešit demo?
Které vyšlo .. např. já
Které vyšlo .. např. já
- Thellwin
- Administrátor

Protože si nepamatuji, že by vyšlo nějaké SP demo.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne tak
nahodte sem foto vasi original verze a muzeme se tu vesele bavit o hre, ale takhle si jen zahravate se zdejsimi adminy
nehlede na to, ze nekteri si z toho jeste delaji srandu:) Ugurunda nebudu jmenovat...
otazka do placu
kdy je vubec ofico vydani? herni shopy rikaji, ze ji budou mit 14.11., nekde jsem cetl, ze ma byt launch jiz dnes, ale jeden eshop ji jiz vcera zacal rozesilat... tak jsem z toho jelen 
otazka do placu
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Thellwin
- Administrátor

Co jsem četl, tak v USA 11.11. a Evropa 14.11. ... ale na Xzone už dnes měli napsáno, že dodávají do 24 hodin.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dik za rychlou odpoved
snad mi to co nejdrive dorazi, kdyz uz to ma byt od vcerejska na ceste... pokud nekecali 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Ugurundu
- Začátečník

[quote="slaava"]presne tak
nahodte sem foto vasi original verze a muzeme se tu vesele bavit o hre, ale takhle si jen zahravate se zdejsimi adminy
nehlede na to, ze nekteri si z toho jeste delaji srandu:) Ugurunda nebudu jmenovat...
otazka do placu
kdy je vubec ofico vydani? herni shopy rikaji, ze ji budou mit 14.11., nekde jsem cetl, ze ma byt launch jiz dnes, ale jeden eshop ji jiz vcera zacal rozesilat... tak jsem z toho jelen
[/quote]
Tak mě nejmenuj .. ale jestli jsi si všimnul já jsem nikdy nespal nic o SP. ale pokaždé o problémech se hrou jako takovou ... btw multiplayer ..... a stejně to neřeší problém že ve hře nefrčí sli ... ikdyž by měl.
otazka do placu
Tak mě nejmenuj .. ale jestli jsi si všimnul já jsem nikdy nespal nic o SP. ale pokaždé o problémech se hrou jako takovou ... btw multiplayer ..... a stejně to neřeší problém že ve hře nefrčí sli ... ikdyž by měl.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Problémy se SLi řeší Patch 1.1
Call of Duty: World at War v1.1 Patch (316.53MB)
- Mods are now enabled in Co-op, Single Player, and Multiplayer.
- Players will now be notified when a new patch is available.
- Improvements for SLI support.
- G_Spawn: no free entities crash has been fixed.
- Server no longer runs out of script variables.
- License key is no longer required to run a Dedicated Server.
- A Dedicated Server can now be started from the Command Line via Remote Desktop Connection.
- Various fixes in Server Browser.
- Players will no longer see multiple friend invites from the same friends.
- When a player calls in a recon plane in a Hardcore match, the HUD will properly appear.
- Clan Tags will now display in game where appropriate.
- Map holes fixed
- Spawn improvements and weapon balancing
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
v tom případě tam přidejte tuhle větu:"Pokud někdo řeší hru, která ještě nikde nevyšla, tak zcela jasně řeší nějakou ukradenou verzi" protože z obsahu pravidel to jasně nevyplývá...Thellwin píše:Je, dělá se to tady už dlouho, pokud se ti na tom něco nelíbí, můžeš si stěžovat u adminů. Pokud někdo řeší hru, která ještě nikde nevyšla, tak zcela jasně řeší nějakou ukradenou verzi. A na strýčky u vydavatele nebo recenzenty si tu hrát nebudeme, protože, to by jsme tu měli plný fórum recenzentů, kteří dostali hru k recenzi před vydáním.
PS 14.11 tu hru pořádně pořešíme
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- N3rth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
thellwin:neboj uz se to nebude opakovat 
cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
- Ugurundu
- Začátečník

Krteq moc dik.
Docela jsem rád .. z toho dema jsem měl špatnej domej .. pokud to pojede pořádně tak proč ne
hold hru sehnat až po 1.1 patch
Docela jsem rád .. z toho dema jsem měl špatnej domej .. pokud to pojede pořádně tak proč ne
hold hru sehnat až po 1.1 patch
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na Xboxe360 ma COD: WaW zatial z 13tich recenzii vysledne priemer hodnoteni 89%. na PC zatial 91%.
Mne sa novy COD paci, graficky je poznat urcitu konzolovost, niektore veci mohli byt lepsie no su prisposobene vypoctovym moznostiam "next-gen" konzol... inak ale Tiscali so svojim hodnotenim 6/10 pokusom o to aby prvou exkluzivnou recenziou v hracoch vyvolali voci tomuto dielu serie nevrazivost im asi moc nevide...
Mne sa novy COD paci, graficky je poznat urcitu konzolovost, niektore veci mohli byt lepsie no su prisposobene vypoctovym moznostiam "next-gen" konzol... inak ale Tiscali so svojim hodnotenim 6/10 pokusom o to aby prvou exkluzivnou recenziou v hracoch vyvolali voci tomuto dielu serie nevrazivost im asi moc nevide...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ja uz bych to mohl parit na pc, ale nedostal jsem se na postu, takze az zitra
po tom, co vysel prvni patch, se na to celkem tesim, hlavne mp
pry jsou zbrane uz vice vyvazene 
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
V betě jsem měl nějaké podivné zvuky. Kousek ode mě vybuchl granát a bylo to tak potichu jako by bouchnul na druhém konci mapy. Zádné praskání či zadrhávání zvuku, jen výbuchy granátů přicházejí jakoby z velké dálky. Mám sice jen shit integrovanou zvukovku, ale například v cod4 byly zvuky v pořádku. Zdá se mi to jako chyba ( nevím jestli chyba hry nebo prostě to zvukovka nezvládá ),ale doufam, že ve full verzi tomu bude jinak.
- Carbonek
- Nikdy nic nevím

-
dneska jsem hru dohral za 5hodin a nic moc nejvic jsem se bavil s plamenometem ale na 4ku to nema 
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux