HP nc8430

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
sensistar
Nováček
Nováček

HP nc8430

Příspěvek od sensistar »

Zdravím, přemýšlím o koupi notebooku HP nc8430 (Core Duo T2500 2Ghz, 1024MB DDR2, 80GB HDD, 15,4 TFT 1680x1050, Ati radeon X1600...) a chtěl bych se zeptat, nemá-li někdo s tímto NB nějaký zkušenosti. Co se konstrukčních a hardwarových parametrů týče, to neřeším, vím že jsou na velmi vysoké úrovni, zajímá mě spíš fakt, zda-li tento model "nepíská". Mám HP Pavilion 6319ea s CoreDuo1,83Ghz a ten má tento problém s pískáním, je to docela dost obtěžující a nerad bych šlápl z bláta do louže.

Děkuji za případné reakce.
sensistar
Nováček
Nováček

Re: HP nc8430

Příspěvek od sensistar »

Vidím že nikdo asi tento model nemá.. Nemá aspoň někdo zkušenostu ohledně toho "pískání"? Prej to dělá nějaká hw součástka (cívka, kondík..) nebo je to procesorem?! Paviliony jsou tím celkem proslavený, ale nejen ty. zajímalo by mě, zda li to třeba není problém obecně čipové sady, nebo tak nějak. Uvažuji o výměně současnýho Paviliona (dualcore T2080) za nc8430 (dualcore T2500)..
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HP nc8430

Příspěvek od Don Martinez »

Podle mě by to Compaq dělat neměl, vývoj Pavilionů a Compaqů (+ EliteBooků) probíhá odděleně, takže podle mýho by problém být neměl - můj osobní HP Compaq 6710b nepíská a co jsem měl v ruce Compaq nx7300 a 6820s, tak ani u těch jsem tenhle problém nepozoroval (za to u Pavilion jo)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“