Zdar vcera jsem stahl a cvicne nahodil WLM.
Nastavil jsem si NEUKLADAT HESLO, abych mel pocit sucha a bezpeci.
Dneska rano to zapnu, vyskoci na me okynko pro zadani hesla, ja kliknu storno a bum - stejne jsem v poste?!
Chapu neco spatne, nebo toto by se stat nemelo?
Mate s WLM nekdo zkusenosti pls?
Windows Live Mail - heslo
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Windows Live Mail - heslo
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- zombux
- Odborník PCT

Re: Windows Live Mail - heslo
no, to bylo asi heslo pro stažení pošty, a ne k programu ne? čili tohle chování je logický - stažený maily (předpokládám přes POP3) vidět jsou, ale nový se nestáhnou protože jsi nezadal heslo k serveru
ignorelist: kremrole a dezoláti
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha, pouze heslo na stazeni posty?
Tak to je opet klient napycu. Ja nechci aby mi nekdo (ma draha polovicka) koukal do mailu a toto tedy neni reseni. Mam hotmail a tak jsem chtel reseni od MS. Jako na co je nekomu heslo na stazeni posty, kdyz predchozi stazena posta (a nasledne i ta co pomoci hesla stahnu) je ve WLM volne k nahlednuti komukoliv u pc?
Existuje nejaky postovni klient, ketry se da zaheslovat jako program, nejaky free nebo za priznivou cenu? V techto vecech se nevyznam, diky.
Tak to je opet klient napycu. Ja nechci aby mi nekdo (ma draha polovicka) koukal do mailu a toto tedy neni reseni. Mam hotmail a tak jsem chtel reseni od MS. Jako na co je nekomu heslo na stazeni posty, kdyz predchozi stazena posta (a nasledne i ta co pomoci hesla stahnu) je ve WLM volne k nahlednuti komukoliv u pc?
Existuje nejaky postovni klient, ketry se da zaheslovat jako program, nejaky free nebo za priznivou cenu? V techto vecech se nevyznam, diky.
- zombux
- Odborník PCT

hm pro přístup víc lidí k systému je ideální víc účtů a jeden z nich pod heslem
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To jiste je. Nicemne toto reseni ma bohuzel technicky a psychologicky rozmer.
Technicky: zatim se mi proste nepodarilo vytvorit plne funkcni druhy ucet, neustale tam neco nefunguje a je s tim prace porad
Psychlogicky: zeny rikaji "byt odsunuta na jiny ucet," "proc nemuzeme mit spolecny ucet," "to je hloupe se porad prepinat" ...
Jsme v domacnosti 2 a zejmena vecer se u pc stridame co chvili, prepinani uctu mi neprijde nejpraktictejsi
*EDIT: heh ted se mi WLM ani nespusti ?!?!
Technicky: zatim se mi proste nepodarilo vytvorit plne funkcni druhy ucet, neustale tam neco nefunguje a je s tim prace porad
Psychlogicky: zeny rikaji "byt odsunuta na jiny ucet," "proc nemuzeme mit spolecny ucet," "to je hloupe se porad prepinat" ...
Jsme v domacnosti 2 a zejmena vecer se u pc stridame co chvili, prepinani uctu mi neprijde nejpraktictejsi
*EDIT: heh ted se mi WLM ani nespusti ?!?!
- zombux
- Odborník PCT

hm. myslím že Master password jsem viděl kdysi když jsem zkoušel The Bat! ale jednak si to jistě nevybavuju, a jednak ten klient (myšleno The Bat!, ne WLM) je... zvláštní