Mě tam někdy třeba problikne aktualizace NOD32Carbonek píše:Caute pls o radu hraju FC2 a vzdy v prubehu hrani se mi v prave casti vzdy problikava cast okna nevim cim to mam vse chny aplikace zavrene dik
Problikává to po celou dobu nebo jen někdy?
Moderátor: Baneshee

Mě tam někdy třeba problikne aktualizace NOD32Carbonek píše:Caute pls o radu hraju FC2 a vzdy v prubehu hrani se mi v prave casti vzdy problikava cast okna nevim cim to mam vse chny aplikace zavrene dik

no tak to si to trefilCarbonek píše:vyresil jsem to nasledovne a to odinstalaci hry je to trasna stereotypni kravinka doudam ze uz konecne jrijdou pecky hry jako undercover a COD5

Imho s tim procesorem to těžko rozjedeš v pohodě uplně na max...

A jiné hry a Marky jednou ok ? S touhle kombinací driverů a GK být problém nemůže, protože mě to na tom jede bez padání.fiLL-kiLL píše:zdravím, potřeboval radu, hra mi vždy v menu po chvíli spadne, mám radeona 4830 na 8.10 catalystech...

¨no hele kdyz pominu to ze nemas ceskou verzi a nejspis asi ani original.....tak treba ted v 50% hry se mi stalo to ze sem zvedl telefon a zadny titulky se nekonali a zadny rozhovor se nekonal a jedinej zpusob jak polozit telefon bylo poet zmacknuti klavesy....mam cesky original.....ted uz to zase jede.....ale mas pravdu...pokud si dohraval cestinu tak se toto deje... doporucuju jit do technicke sekce nebo problemu an teto fan strance http://www.farcry2.cz/fiLL-kiLL píše:zdravím, nemá tady někdo zkušeností s instalací češtiny? hodně lidem po aplikování češtiny nejdou titulky, postavy nemluví či nejde vůbec plnit úkoly, co vy na to?