Ahoj.
Ako som uz spomenul v nazve temy, hladam program ktory dokaze rozdelit napriklad DVD 9 na dve DVD 5. Aby som bol presny, nechcem rozdelit dvojvrstvove DVD s filmom na to su DVD Fab, Clone DVD atd.
ja chcem rozdelit hru ktora je na DVD 9, hra ma 8 GB a chcel by som ju napalit na dve DVD 5.
Ide o to aby sa zachoval image DVD a pri instalacii tej hry by som dal najprv DVD1 a na vyzvanie DVD2, ako to volakedy bolo napriklad pri hre ktora mala povedzme 3 CD. Postupne sa instalovalo najprv s CD1, potom s CD2 a dokoncilo sa s CD3.
Prosim o radu, existuje taky program ktory rozdeli image DVD na viac image.
Vopred dakujem za vase prispevky...
Program na rozdelenie DVD
- soske
- Nováček

- zombux
- Odborník PCT

Re: Program na rozdelenie DVD
jednoduše bez překopání instalátoru to určitě nejde, nehledě k možné ochraně atd. vypal to na DVD9 a je po problému ne?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- xxsawer
- Začátečník

-
Presne jak napsal zombux...
Proc resis takovy kraviny a nevypalis to na dvouvrstvy dvd, nebo to hod na flashku a pripoj ve virtualni mechanice...
Proc resis takovy kraviny a nevypalis to na dvouvrstvy dvd, nebo to hod na flashku a pripoj ve virtualni mechanice...
- Maranov
- Mírně pokročilý

Máš DL vypalovačku, takže vem 30,- a kup si DL DVD a máš po problémech... 
Jinak - hry nejdou nijak univerzálně dělit, ale někdy to jde, přesunout nějaký velký archiv na druhé DVD a instalátor si ho vyžádá.
Jako jednodušší (hned po vypálení hry na DLko) bych viděl vytvořit v Neru (třeba) image, rarem nebo 7zipem ho rozdělit na dvě části a vypálit. Při instalaci bys musel zkopírovat obě části, složit je a připojit jako virtuální mechaniku (DAEMON Toolsem).
Jinak - hry nejdou nijak univerzálně dělit, ale někdy to jde, přesunout nějaký velký archiv na druhé DVD a instalátor si ho vyžádá.
Jako jednodušší (hned po vypálení hry na DLko) bych viděl vytvořit v Neru (třeba) image, rarem nebo 7zipem ho rozdělit na dvě části a vypálit. Při instalaci bys musel zkopírovat obě části, složit je a připojit jako virtuální mechaniku (DAEMON Toolsem).
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."