Společnost Gainward brzy uvede svůj přetaktovaný Radeon HD 4870 X2 s opravdu mohutným chlazením. Karta je již z výroby taktovaná a podle všeho míří do nejvyššího segmentu grafických karet.
Zdroj:Rampage 700
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Skoro to zhrnutí zní,jakoby měl Members Club končitextrabandita píše:Radeon HD 4870 (X2): co byste měli vědět
Tak jsem sepsal takovou malou bibli pro majitele HD 4870 X2, navíc to vyšlo jako můj první článek. Najdete tam spoustu informací, jak vyřešit PowerPlay. Je to takové zhrnutí Members Clubu.
Odkaz zde

6480jojo píše:Kedy bude aktivní ten sideport ? kolko to prida na vykone

V rozhovoru Lukáše Fialy s Ericem Demersem o tom zmínka je, Sideport zůstane slepé střevo HD 4870 X2 jak to tak vypadá...6480jojo píše:No v tom článku som nasiel iba to co na zaciatku tohoto threatu.. ale nikde ziadny sideport ani v tom rozhovore som to nejako nenasiel

Zdravím tě, příslušná sekce je zde, v té druhé moc informací nezískáš...Nalar píše:Zdravim.
Tak poslusne hlasim som tiez majitelom tejto karty, konkretne sapphire.
Len hned su s nou aj problemy tak keby sa niekto ochotny pozrel do prislusnej sekcie.

Neztrati, jedine ze by jsi sundal nekterou ze stitku co jsou na zadni strane grafiky {na tom plechu}6480jojo píše:Ta karta strati zaruku ked tam das to vodne chladenie ze ?

Mi přišel jen samotný blok a špinavý jako prase a ty nalepovací žvýkačky jsem použil původní + musel jsem dokoupit.Docela mě štve,že to nebylo součástí a že mne na to neupozornili,když jsem se informoval.Objednáno bylo z Alphacool.czBudyShine píše:Petan_lama:Pěkný.Gratulujimě to čeká zítra jestli dojde redukce z lainga na 1/2 hadice.
Jinak ty nálepky co máš na pamětech..ty jsi dostal k bloku?Můj blok byl použit na testy na Extrahardware a přišel již rozbalen tak že nvm zda to tam měl býti nebo ne