corupt or mising

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Fukso
Nováček
Nováček

corupt or mising

Příspěvek od Fukso »

vie mi niekto poradit čo s počítačom ktorý vypisuje hlášku: corupt or mising status 32768, setup cannot continue?
dík.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: corupt or mising

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
Fukso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fukso »

nie. ono sa to stalo kamošovi z fóra, tak že neviem o tom presne všetko, ale vraj si win od neho z ničoho nič vypýtal inštalačku a potom sa mu to zosypalo. keby som to videl tak mu poradím sám, ale takto na dialku si s tým neporadím...

...dík za link, ale angličtina nevie dobre po mojom... :-D
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Zjisti víc detailů, takhle se opravdu těžko radí.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Fukso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fukso »

s tým je problém, lebo na net sa dostane len z cudzieho pc. a o to ide. keby som mal viac info , alebo pc pri sebe tak bych si s tým poradil možno aj sám. takto som mu poradil aby sa na to vykašlal a preinštaloval win... ale neviem ako je v tomto zdatný. viem že je tých info málo, len som chcel vedieť či sa s touto hláškou už niekto nestretol a čo to vlastne spôsobilo...
Fukso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fukso »

toto mi teraz poslal, ale moc toho tam nie je...
˝mne sa dostane do štádia dolná čiara ako keby bol nekorektne vypnútý komp a svieti a disk sa neroztočí a neskenuje nič a ani nudzovy režim nenabehne ani orig cd na opravu /rekonstr/ a neviem ci by to mohlo mať príčinu pokles teploty, lebo som ho dal do nevykúrenej miestnosti a bolo tam 10 st.˝
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“