UT2004

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

martin_CZ píše:
TomV píše:Co takhle to dát po Netu ? Třeba Bombing Run, nebo Onslaught, ty jsou nejzajímavější... :)
K bombingu sem se este nedostal - porad hraju onslaught :) ale ve "starym" UT2003 me moc nebavil.
a jinak hrat po netu sem to zkousel, ale s modemem to ABSOLUTNE NEJDE! totiz zataceni vozitek se posila na server a pak cosi zpatky, takze nez to s modemem dojede, prijede, tak nez to zatoci s pingem 250, tak sem mrtvej.. coz ma taky spozdeni,,,, proste to nejde. tesim se na lanku :-D :-D
Áááá... Ty máš modem... :-( Tak to fakt asi nepůjde. Ale jak už jsem říkal, bylo by dobrý sraz PCT v Budějicích zkombinovat s LANkou... :-)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

To TomV: Za par dni si slozim poc a muzem se nekdy domluvit, docela bych si to po netu dal.
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

Já to zkoušel po netu, ale je to nereálný a vubec mě to nebaví, to cs je o dost lepší :-) :-D
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

mooroo píše:Já to zkoušel po netu, ale je to nereálný a vubec mě to nebaví, to cs je o dost lepší :-) :-D
ja myslim ze cilem autoru nebyla realna hra, ale dobre hratelny vicemene jatka :) zatimco CS bylo planovany jako tymova hra, ale lidi z toho delaj bohapusty jatka. Jak casto de nejkdo pro rukojmi? skoro nikdy? a jak casto nekdo posle pred sebe volavku aby pak moh vsechny vykosit sam?...
P.S.vyse uvedene se netyka progamingu, samozrejme :-D
ASUS F3T
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

Já vim, ale zase u cs vydržíš několik let a hraješ to jako progamer, u ut, možná taky, ale málo, ani nevim jestli se to hraje jako progamingová hra? :? .

Je to jen tak na pobavení, já když sem si to stáhnul, tak mě to taky bavilo i když sem nikoho nezabil :) , ale po par hodinách mě to přestávalo bavit, hlavně když se poříd dokola hraje na stejný mapě to stejný
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

mooroo píše:Já vim, ale zase u cs vydržíš několik let a hraješ to jako progamer, u ut, možná taky, ale málo, ani nevim jestli se to hraje jako progamingová hra? :? .

Je to jen tak na pobavení, já když sem si to stáhnul, tak mě to taky bavilo i když sem nikoho nezabil :) , ale po par hodinách mě to přestávalo bavit, hlavně když se poříd dokola hraje na stejný mapě to stejný
co si budem povidat, CSko se taky hraje na velmi malo mapach (vyjma lanek). UT nevim jestli je progamingovy, mozna nekde jo, ale myslim ze dominuje Q3
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

no ja myslim že ne, nechci bejt proto tobě, ale Q3 se sice hraje taky hodně, sice tomu nerozumim ale podivej třeba na čr, na gamezone, žádný Q3 a nebo na progamers, cs je tam nejvíc, pak nějakej Q3 a cs, ale Q3 neni tak rozšířený, aspon u nás ne a neni to teamový a tim pádem ani taková zábava
FERRO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FERRO »

Já to zkoušel pařit přes GZ a je cool akorát jsem měl občas broblém rozeznat kdo je kdo :( Moje nejoblíbenější vozidlo je tank :-D
Jo ten test by mě taky zajímal ale jak na něj??? :?
Mmiihhaa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mmiihhaa »

Ut 2k4 mě moc velmi začalo bavit. Nej auta a letadla.
to jse jim to ale povedlo. Je to dost dobrý.
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

jj, konecne to mam u sebe (thanks mmiihhaa) a ted sem to chvili paril a dost good, uz aby byla plna!!!! :twisted:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Flat Ch!cken
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flat Ch!cken »

Io píše:Hehe.. Dobrý to asi bude, ale s trochu lepší grafárnou ;o)
ja to doma hrajem na Barton 3000+ s Radeon 9000 64MB netaktovanou 512Ram ... ide to super bez sekania :-D
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Ted sem to zacal stahovat a za 40minut dam vedet az to stahnu a nainstaluju. Jak tak tady ctu tak to bude bomba. Pokud to bude tak klidne vecer s nekym zaparim po multiplayeru :-D a hlavne jestly to rozhejbam :lol:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak ted sem to hral pul hodiny a super :-D Uz se tesim na plnou :) Nedal by si nekdo match po siti? :D

A hlavne se mi to vubec neseka :-D Jedu to na normal detaily a 1024x768x32 :D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Tak je to tady dneska to vypada ze bych mohl vecer rozjet FULL UT 2004 az budu mit nejake bezprostredni info o hre dam vedet kazdopadne mi prejte stesti at to stahnem!!! To bude jízda :twisted:
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
Neo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neo »

ja se hodne tesim na mise ve vzduchu s temi raketami, hodne se mi to libi, si to snad koupim :wink:
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

mooroo píše:Já to zkoušel po netu, ale je to nereálný a vubec mě to nebaví, to cs je o dost lepší :-) :-D
a to si jako myslíš že je cs reálný?!?! :D :D
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

zkouseli ste nekdo tu novou mapu pro onslaught? funguje nekomu? (mam na mysli v demu) ( http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=7133 )
ASUS F3T
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Nemělo by se tohle přejmenovat spíše na Hru a ne demo, ja už to mám někdy od středy doma a je to celkem ostré, hlavně to množství map... :twisted:
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Wiruss píše:Nemělo by se tohle přejmenovat spíše na Hru a ne demo,
as you wish :)
ASUS F3T
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak sem vcera cet na http://games.tiscali.cz/ ze plna ma vyjit na 6ti cd nebo na jedno DVD :? To je docela sila. Ta budu potrebovat asi 3GB na to, ale asi mi to problemy delat nebude :-D

Jinak ted sem to zase hral a jedu uz skoro vsechno na max detaily :D , ale to asi kazdej :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“