Front Panel nejede

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
martin.slampa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Front Panel nejede

Příspěvek od martin.slampa »

Zdar mám takovej problém mám bednu apevia x-cruiser-bk a nechce mi jet přední panel.. spíš je to takový divný nejdřív nejel vůbec tak sem to rozdělal zjistil že je to vypojený.. tak sem to zapojil a jelo to ale jen jeden den.. nehejbal sem s tím nic..(nejelo ani USB) dneska sem to zas rozdělal ale vypojený to nebylo tak sem to zas zaklapl a USB jede ale zvuk furt ne..newíte jestli se to někde musí zapnout v biosu nebo tak?? Nikde sem to nenašel..Nebo je možný abych měl špatnou základovku když mě normálně zvuk jede akorát ne ve předu??Fakt už sem bezradnej skoušel sem restartovat bios vypojovat zapojovat a furt nic :( Štve mě to hlavně kvůli tomu protože tato bedna má ve předu měřič hluky který je však zapojen do toho front panelu..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Front Panel nejede

Příspěvek od zombux »

měřič hluku? :mrgreen: je zajímavý jakou nesmyslnou kravinu výrobci skříní ještě nevymyslí

co se týče toho front panelu, jak vypadá kabel pro front audio? má dva sedmipinové konektory označené AC97 a Azalia (nebo HD Audio), nebo má všechny piny odděleně? je v BIOSu desky možnost přepnout front panel mezi AC97 a Azalia (nebo HD Audio)? co máš za zvukovku a desku? máš tam ovladače na zvukovku včetně ovládacího panelu?
ignorelist: kremrole a dezoláti
martin.slampa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Desku mám GigaByte M61P-S3 ovladače naistalovaný taky mám ted sem měřil káble jestli sou v pohodě a všechny jsou v poho..je to jak kdyby to ta deska neměla zaplí nebo nefungovalo to protože to vůbec nereaguje ani v tom realtek to nenapíše že "konektor byl připojen" jak když to zastrčím vzadu..Takže bud to někde zapnout v bisou nebo nwm ..ale furt mě vrtá hlavou proč to jelo a záhy přestalo skoušel sem aji restartovat bios anic
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

V tom panelu od Realteku (v nastavení) to je potřeba zapnout... taky jsem s tím před časem laboroval. :)
Bathory
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Jojo, taky mi to dělalo, už jsem to tu psal, prostě jsem zaškrtnul deaktivovat rozpoznávání konektorů předního panelu v záložce V/V zvuku a nahoře ten klíč, tam to zaškrtni a pojede, aspoň myslím, tomu co jsem to psal minule to pomohlo.

\\Edit: Právě jsem zkoušel ten front panel, a na předku jakoby byl ten zvuk slabší ale hlubší basy, díval jsem se do nastavení ale rozdíl není tam nastavování zvlášť předku a zvlášť zadku tak nevím.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
martin.slampa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC děkuji JEDE TO!! To by mě ani ve snu nenapadlo skoušel sem hledat v BIOSU všude ale toto mě fakt nenapadlo
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“