Jaký wifi příjmač

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Tuky
Začátečník
Začátečník

Jaký wifi příjmač

Příspěvek od Tuky »

Dobrý den, nedávno jsem si obědnal službu od O2 ( balíček: internet + kabelovka + pevná linka ), vše po telefoní lince. K internetu jsem dostal router přes který jde buď to zapojit počítač pomocí síťového kabelu nebo pomocí wifi. Jelikož nemůžu natáhnout kabel kvuli vizuálnímu vzhledu tak to musím řešit pomocí wifi. A chtěl jsem se zeptat jaké zařízení si mám pořídit do počítače na příjem wifi. Koukal jsem na czech a zjistil jsem že jsou v nabídce dvě zařízení jak do USB tak do PCI tak nevím jaké bude lepší spíš bych se přiklonil pro PCI ale nevim jaký mám zvolit ( základní router bude vzdálený cca 10m a signál půjde přes jednu zeď cca 50 cm tlustá ). Cenu ani moc neřešim. Tady je kdyžtak odkaz přímo na czech- http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... CPCI+karty
Chci aby síla signálu byla vysoká a aby to nějak nebrzdilo rychlost downloadu a uploadu.
Děkuji za info.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jaký wifi příjmač

Příspěvek od Weslo »

myslím že ti téměř cokoliv udělá dobrou službu - 10m je malá vzdálenost.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“