Fallout 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 3

Příspěvek od Zamek »

Krteq píše:Patch, který opravuje pády už vyšel ;)
Fallout 3 v1.0.0.15
  • Fixed occasional crashes when exiting the game or using Alt F4 to exit.
  • Fixed crashes when using Alt-Tab while binks or credits were playing.
  • The game now restarts properly after title updates finish installing.
Presne, tenhle update resi uplny kulovy. Sice uz nespadne po prvnim ukonceni atd, ale ve hre to obcas stejne nahodne pada. Fallout3.exe mam samo zupdatovany na v1.0.0.15, ale zbytecne.
Vse mi jede stabilne, jenom ten F3 ne, tohle bude nejaka prasarna od Bethsoftu.Zatim to proste nehraju dokud nevyjde resici problem patch a pokud se tak nikdy nestane, tak budu pekne nas.....
a nebudu si to tolik uzivat!
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

tak tak, F3 pada, dokonca pada i na konzolach , takze to bude jednoznacna chyba kodu. dost to zneprijemnuje hranie.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Nepoužíváte náhodou all in one codec packy? Pokud nějaký codec packy používáte tak je odinstalujte, několika lidem to pomohlo.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

pouzivam CCCP codec pack a i ked som ho odinstaloval tak to stale pada + sem tam to ma daky divny memory leak alebo co . jednoducho dojde k brutalnemu sekaniu (fps cca 12-13) a zasekavaniu hry v rovnakych intervaloch (asi kazdu sekundu), vtedy musim hru savnut vypnut a znovu loadnut a uz to ide znovu v poriadku. Zaujimave je, ze f3 si berie asi len 750 MB v Ramke.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak cccp mám taky, ten je noproblemovej...s tím memory leakem teda nevim, nesetkal jsem se s tím.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

mel bych dve otazky: Podarilo se nekomu uz dostat v Rivet City na tu predni ulomenou cast lodi? Dvere co vedou do ni sou zavreny.
A druha otazka zni: Kde sehnat hodne nuka Coly Quantum?! Byl sem uz v tovarne na nuka colu a v nekolika marketech ...uz nevim kde hledat :D

BTW: Uz ste objevili Oazu?! Je tam ftipnej odkaz na Fallouta 2 :-D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Walker píše:mel bych dve otazky: Podarilo se nekomu uz dostat v Rivet City na tu predni ulomenou cast lodi? Dvere co vedou do ni sou zavreny.
A druha otazka zni: Kde sehnat hodne nuka Coly Quantum?! Byl sem uz v tovarne na nuka colu a v nekolika marketech ...uz nevim kde hledat :D

BTW: Uz ste objevili Oazu?! Je tam ftipnej odkaz na Fallouta 2 :-D
Do tý ulomený části vede podvodní cesta, musíš tu loď obplavat..

C-Nooty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C-Nooty »

Tak můj problém s pádem F3 při spuštěni nove hry je vyřešen mohla za to zvukova karta Asus Xonar DX/XD když jsem nainstaloval Oblivion, tak to taky spadlo. To jsou jedine hry s Oblivion enginem a ty měli problemy s moji zvukovkou po odinstalaci ovladaču i karty mi F3 a Oblivion najeli. Potom jsem zvukovku vratil nainstaloval k ni ovladače a už to jede i sni, takže mi nějak nejde do hlavy proč to tak hrotilo.
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

wut? o.O

mel jsi nahozenou zvuknu a pak hry a nejelo to
nahodil jsi hru, smazal zvuknu, zase ji nahodil a uz to jelo? :shock:
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

Je to proste zly a dokud nevyjde patch nebudu hrat. Oblivion jsem kdysi hraval na sice jine konfiguraci a Win XP, ale vubec mi nepadal. Kodeky nepouzivam, vse co potrebuji prehravat mi zvlada GOMPlayer. Grafiku jsem taky momentalne nemel pretocenou, jen ten CPU by mohl vadit, ale to asi taky ne. Jen se obavam Cenegy, ktera bude mit s Updaty od Bethsoftu problemy, jelikoz CZ verzi pekne posr... (LIVE a kdo vi co jeste prekopali) a update 1.0.0.15 ktery je sice pro tuny hracu na nic, je v nedohlednu a dalsi taky co snad prijdou bude muset taky Cenega prekopat aby na tu posr.... CZ verzi sel. Meli to vyresit jinak, nechat Eng. verzi a CZ nejak zvlast, kterou by si pripadni zajemci nainstalovali. Takhle jsme prisli o LIVE, kde maji byt casem dostupne bonusy/pridavky do hry. Nevim sice jiste, jestli u nas v ČR LIVE vubec momentalne korekne facha, ale casem urcite bude a takhle jsme v cudu co myslite? Jedine ze by s tim neco Cenega udelala, ale to by pak kazdymu musela obstarat cd-keys aby jsme se na LIVE dostali a to uz asi teeeeezko co?. :x
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

C-Nooty píše:Tak můj problém s pádem F3 při spuštěni nove hry je vyřešen mohla za to zvukova karta Asus Xonar DX/XD když jsem nainstaloval Oblivion, tak to taky spadlo. To jsou jedine hry s Oblivion enginem a ty měli problemy s moji zvukovkou po odinstalaci ovladaču i karty mi F3 a Oblivion najeli. Potom jsem zvukovku vratil nainstaloval k ni ovladače a už to jede i sni, takže mi nějak nejde do hlavy proč to tak hrotilo.
asi tak, xonar + oblivion/f3 je kapitola samá o sebe, až na to že to prudí aj pri SupremeFXII :x
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Jak zjistit kolik bodu mi chybi do pozit. karmy? Neodolal jsem a odpalil atomovku v Megatone, a nyni jak se snazim, stale mam negativni karmu a ja chci hrat za dobraka a neskoncit hru jako padouch. Nebo se to jiz neda napravit?Cheat nechci pouzit

edit
Jak zabranit vzniku zavislosti, pouzil jsem asi 3x mentas a pri kazdem dalsim pouziti mam zavislost? Muzu zvysovanim nejakeho skillu oddalit vznik zavislosti?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

durod píše:Jak zjistit kolik bodu mi chybi do pozit. karmy? Neodolal jsem a odpalil atomovku v Megatone, a nyni jak se snazim, stale mam negativni karmu a ja chci hrat za dobraka a neskoncit hru jako padouch. Nebo se to jiz neda napravit?Cheat nechci pouzit

edit
Jak zabranit vzniku zavislosti, pouzil jsem asi 3x mentas a pri kazdem dalsim pouziti mam zavislost? Muzu zvysovanim nejakeho skillu oddalit vznik zavislosti?
no muzes to sledovat v Pipboy u statistik myslim a musis delat dobro a neodpalovat mesta :D zebrakum davej vodu kdyz je podaks a pln ukoly v dobrem duchu...a byl sem azvislej na mentas ...tak sem je nebral ....a zavislej uz nejsem....napsalo se mi to ze se odboural z tela......tak nevim no :)
dark-han
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dark-han »

Zdravim,mam jednu otazku.Chtel bych se zeptat jak ste udelali ukol s tou rodinou?uz sem ji nasel,rozstrilel a kluka nasel.Kluk potom rikal ze ho tam mam nechat bejt a jit za tim manikem v te osede na tom moste,jenze jak vychazim z toho tunelu tak mi to napise ze ti z te osady sou mi nepratele.Pritom si myslim ze sem jim nic neudelal.Zajimalo by me teda jak ste to prosli vy?Jestli kdyz zjistil ten sefik ze ten kluk zabil tu svou rodinu tak sme se stali pro ne nepratele nebo jinak si to vysvetlit nedokazu.
Jinak uz mam 10LVL a tak pres 15 hodin urcite a pripada mi ze je tam toho jeste hromadu co objevovat.
CPU:Intel i5 4670K,MB:ASUS Masimus VII Ranger,GPU:GTX260 216 ZOTAC AMP2,RAM: DDRIII Crucial Ballistix Sport 2x4GB 1600MHz,Zdroj:Seasonic MII520W,G5+qiip fabric L
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

no sefik z te vesnice se nikdy nema dozvedet ze to udelal ten kluk . Ja to udelal tak ze sem presvedcil toho kluka aby se vratil a upiry se presvedcil aby udelali s tou vesnici dohodu o ochrane no a to sem pak prednesl ve vesnici a vsichni byli stastni . Hlavni upir me pak zaodmenu naucil specialni perk :-D
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Udělal jsem to stejně jak CyberDeath, je to asi nejlepší řešení za "dobráka". Ten perk nemá chybu a šiskebab vypadá taky celkem slušně (porcuje a opéká :lol: ).
buton
Nováček
Nováček

Příspěvek od buton »

Stou zavislostí je to jednoduché stačí zajít za doktorem a za pár zátek seš čistej .-)
Mach4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mach4 »

zdravím falouťáky, nevím jestli je to bug nebo ne, ale jsem něco málo přel level 20 a nepřipočítávají se mi zkušenostní body za zabití atd. Mám pocit že to začalo jak sem začal chodit s pomocníkem od Bratrstva Oceli s Hvězdným paladine, tak sem ho poslal domu ale výsledek stejný :(

Je to tak správně?
Stalo se to už někomu?
Myslíte že je to bug?

Díky všem za reakce
na ww najdete vše o HTPC na jednom místě. Media Center PC
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Pretože maximálny level vo F3 je 20. Viac sa nedá dosiahnuť, niesi rozhodne jediný, koho to štve :|
.
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Neblíží se konec? Vojáci Enklávy mě unesli do základny na severo-západě, utekl jsem a teď se mám dostat do Citadely. Kde se dá dostat k dalším questům? Pár jsem jich sice našel, ale moc jich nebylo.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“