DVD přehrávač

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Battlefield
Začátečník
Začátečník

DVD přehrávač

Příspěvek od Battlefield »

Děda si přeje na Vánoce DVD přehrávač: kritéria jsou taková
1) aby přehrával DVD/CD...., takže né žádný pouze s HDD či nějak tak, musí mít mechaniku
2) aby si mohl nahrát 2* týdně Rodinná pouta, Ordinaci....., takže uplně obyčejný přehrávač DVD ne, něco s možností záznamu

Buď by to chtělo nějaký s HDD, ale to mi zase připadá zbytečné, když si tam 2* týdně něco nahraje a hned potom to smaže (žádné filmy a nic takového jinak nahrávat nebude).
Nejlepší by podle mě bylo DVD přehrávač s možností zaznamenávat obraz na DVD, je to možné?

Popř. jaký TIP?
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: DVD přehrávač

Příspěvek od Maxtor »

No jednoduche to nebude.. z nejlevnejsich snad tohle, ale je to jen analog, coz je blby.. k vyberu je kupa stroju od Hyundai apod, ale na to bych nesahl ani klackem..
http://www.hifishop.cz/dvd-rekordery/philips-dvdr-3480

Pokud potom mame opravdu zacit resit smysluplnou koupi, tedy digital, klasicke DVD rekordery uz prakticky nejsou.. jen vyjimky.. dle mych zkusenosti bych volil Panasonic, ktery je na tim dobre jak po strance HW, tak SW..
http://www.hifishop.cz/dvd-rekordery/pa ... 8ep-k-diga
Battlefield
Začátečník
Začátečník

stejný dotaz jsem položil i na extrahardware, a bylo mi řečeno (porazeno), že by když už do něčeho jít, tak rovnou do nějakého s HDD, že všechno to zaznamenávat na DVD není ono (pohodlí, kvalita), jaký je váš názor?
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak znovu.. :) ..vzhledem k velmi uzke nabidce ciste DVD rekorderu, nejde o zadne - do ceho jit.. ono ti prakticky nic jineho nezbyva..
To, ze je HDD v rekorderu pohodlnejsi, nez porad cachrovat s DVDckama, je snad jasne..
Battlefield
Začátečník
Začátečník

Jinak osobně si myslíš, že stojí za to si připlatit 2000-3000Kč za DVD rekordér s HDD?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

jj.. urcite jo.. ber to tak, ze medium je pomale, nemotorne.. pokud je v rekorderu disk, nic neresis.. proste jen ukladas.. nevyhodou muze byt casto aktivni chlazeni..
Dalsi vec uz jsem potom zminoval.. zatimco z obyc rekorderu uz neni prakticky z ceho vybirat, jen par poslednich suntu.. ty diskove jsou dnes na spici..
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“