cau,
mam problem s internetovymi prohlizeci na mem notebooku(viz. popis), jak v IE7 tak firefox verze 2 i 3 mi nefunguji jak by meli, stranky se nacitaji obcas pomalu a hlavne nekdy se mi misto stranky nacte treba css formatovani stranky nebo jiny zdrojak bo se mi zase nacte jen jeden obrazek a zbytek textu a grafiky se nenacte, nebo napr. misto nacteni stranky mi ve ff naskoci nabidka na ulozeni souboru(dane stranky). netusite nekdo pls cim by to mohlo byt ?
nekolik mych postrehu:
-mam win xp pro sp3,firewall kerio, antivir Avast - ani avast ani kerio na to nemaji vliv
- prohlizece blbnou jak pri pripojeni pres wifi tak pres kabel
-dela to nepravidelne,casteji firefox(ff pouzivam z 95% takze mozna proto :) )
- rekl bych,ze to dela od doby, co jsem preinstaloval OS z Vist na win xp pro sp3
- ovladace ntb. by na to nemeli mit vliv, kamos ma ty same a vse mu jde v pohode
diky za rady co s tim
nespravny chod internetovych prohlizecu
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: nespravny chod internetovych prohlizecu
A dival si se do prohlizece udalosti jestli tam naaaahodou nemas prekrocenej limit polootevrenych TCPIP pripojeni?
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prohlizec udalosti neznam,ale kdyz to otevru tak v zalozce internet explorer neni, v aplikacich neni ani firefox akorat v systemu tam parkrat tcpip je s hlaskama typu:
Kód: Vybrat vše
Sytém zjistil, že síťový adaptér Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter byl připojen k síti a inicializoval normální činnost přes síťový adaptér.- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nikdo neporadite co s tim ? :(