Win XP x64 a raid controller
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Win XP x64 a raid controller
tak muj problem je nasledujici:
win xp x64
MB: Asus K8V SE Deluxe
mam dva sata disky, ty behaji v poradku, ovsem ted jsem prikoupil dalsi sata disk,pripojil jsem ho na dalsi konektor na desce, ovsem na desce jsou dva a dva sata konektory, ten nove osazeny, je asi soucasti raid radice (co se tyce raid a poli, tak v tomhle nemam tucha moc), kazdopadne, pripojil jsem novy disk, pred nabootovanim oken jsem pres ctrl F se dostal do nejakeho raid menu, vytvoril jsem nove pole, kde je jen novy disk, dal jsem vytvorit a inicializovat, vse ok, nabehnou win a novy disk nikde, koukam na ovladace ve spravci hardwaru, tam mam Raid controller bez ovladace, ovsem ovladac nevim jaky, to co stahnu ze stranek asusu ( VIA VT8237 SATA RAID 64-bit driver v4.30C (WHQL). )
nevite nekdo co s tim tedy?
win xp x64
MB: Asus K8V SE Deluxe
mam dva sata disky, ty behaji v poradku, ovsem ted jsem prikoupil dalsi sata disk,pripojil jsem ho na dalsi konektor na desce, ovsem na desce jsou dva a dva sata konektory, ten nove osazeny, je asi soucasti raid radice (co se tyce raid a poli, tak v tomhle nemam tucha moc), kazdopadne, pripojil jsem novy disk, pred nabootovanim oken jsem pres ctrl F se dostal do nejakeho raid menu, vytvoril jsem nove pole, kde je jen novy disk, dal jsem vytvorit a inicializovat, vse ok, nabehnou win a novy disk nikde, koukam na ovladace ve spravci hardwaru, tam mam Raid controller bez ovladace, ovsem ovladac nevim jaky, to co stahnu ze stranek asusu ( VIA VT8237 SATA RAID 64-bit driver v4.30C (WHQL). )
nevite nekdo co s tim tedy?
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
- Shit
- Odborník PCT

Re: Win XP x64 a raid controller
Domnívám se, že jsi použil Promise řadič => musíš použít drivery pro Promise. Nejsem si ale jistý, že vůbec existují pro x64 => zkus si zagooglit.
Naposledy upravil(a) Shit dne čtv 20. lis 2008, 21:45, celkem upraveno 1 x.
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a mohl bys pls linknout neco, popripade me trosku lepe navest at vim co googlovat konkretne
- Shit
- Odborník PCT

- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak co jsem prolitnul tu diskuzi, tak koukam, ze problem jako mam ja, ma plno lidi, ovsem nikde tam nebyly potrebne ovladace, to je teda na pikacu
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak svitla jiskricka nadeje, pro ty, jenz budou nekdy resit muj problem, tady jsem nasel ovladace
http://www.station-drivers.com/page/promise.htm
http://www.station-drivers.com/page/promise.htm
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak raid controller je nainstalovany, ale win novy disk porad nevidi
- zombux
- Odborník PCT

ve Správci disků vidět je?Chaindler píše:tak raid controller je nainstalovany, ale win novy disk porad nevidi
ignorelist: kremrole a dezoláti