Přehrávání videa na noteboocích Acer s matným displejem

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
tomas1
Nováček
Nováček

Přehrávání videa na noteboocích Acer s matným displejem

Příspěvek od tomas1 »

Minulou sobotu jsem si pořídil notebook Acer TM 5730 G - displej 180 x 800, matný, grafika Ati Mobility Radeon HD 3650 512 Mb vlastní paměti, 4 GB DDR2. Mám problém s přehráváním videa. Obraz se mi zdá poněkud "mdlý" a "pixelizovaný". Barvy jsou také takové ne moc "věrné". Okraje jednotlivých objektů jsou na stranách při jejich pohybu trochu rozmazané. V této souvislosti se chci tedy zeptat na vaše zkušenosti s přehráváním videa na noteboocích Acer s matným displejem. Prosím podělte se o své zkušenosti.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Přehrávání videa na noteboocích Acer s matným displejem

Příspěvek od Don Martinez »

S vlastním přehráváním videa zkušenosti nemám, ale ten displej je největší slabina těchhle jinak hodně povedenejch notebooků - zase byla nutnost někde šetřit :oops: ... Každopádně tohle se mi zdá možná až moc, jaký přehráváš video - normální nebo HD?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Jestli mas digital, tak to zkus vyfotit.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
tomas1
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomas1 »

Přehrávám normální video z DVD (jde o originál DVD). Digitální foťák bohužel nemám, takže fotku nemohu poslat. Špíš mi jde o vaše zkušenosti, pokud tento notebook (nebo jiný travelmate s matným displejem - rozdíly v displejích mezi jednotlivými řadami asi nebudou) máte a pracujete s ním. Jak zvýšit např. kvalitu přehrávaného videa.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“