-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak to je konec jak z hollowoodskyho filmu :lol:
2zombux: dik za info :sarcasm:
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

zajímavý ten konec, myslím si, že by to tak mohlo být, potom ale nevím, jestli ještě bude vůbec nějaký další datáč do wowka ;-) i když asi ano, jenom bez scourge hádám.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

zombux píše:http://wowdetox.com/
Jéé...taková zpovědnice pro trosky, jako jsem já :inlove:
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

spajdr píše:zajímavý ten konec, myslím si, že by to tak mohlo být, potom ale nevím, jestli ještě bude vůbec nějaký další datáč do wowka ;-) i když asi ano, jenom bez scourge hádám.
samozrejme ze bude dalsi datadisk. Stale porad existuje Malfurion kterej je uveznenej ve snu, v Emerald dreamu, kam se nejspis podivame hned v dalsim datadisku, este nastava otazka do jaky ery emerald dreamu se presunem, muzem se totiz klidne presunout do doby kdy neexistoval jeste ani orgrimarr :) Stale jeste existujou nektery lokace ktery sou nepristupny, napr. Gilneas, kultiras, goblini ostrov dole mezi kontinentama, hyjal v pritomnosti, a jeste stale tu jsou stari bohove...no a posledni datadisk bude bud twisting nether nebo maelstorm, protoze maximalni lvl ma bet 100, a pokud pak budou delat dalsi content do wow, tak to budou asi delat uz jenom formou novejch veci atd..zadny expeni.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Dobře by taky šel využít Sargeras, třeba v CoT, je toho prostě ještě hodně. Nebo co ty vrata na jihu Tanarisu jak jsou proraženy. Tam by mohlo něco být, údajně bude, nebo ta obrosvká zavřená brána na jihu Silverpine forrest.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

PzKpfw VI Tiger píše:Dobře by taky šel využít Sargeras, třeba v CoT, je toho prostě ještě hodně. Nebo co ty vrata na jihu Tanarisu jak jsou proraženy. Tam by mohlo něco být, údajně bude, nebo ta obrosvká zavřená brána na jihu Silverpine forrest.
Sargeras by teoreticky mohl bejt prave v Twisting Nehter, kdyz uz na to dojde, vrata na jihu tanarisu jsou do dungu kterej bude, a to je Uldum, neco jako Ulduar v northrendu, akorat mensi, pribehove to souvisi, a obrovska brana v silverpine forestu - Greymane wall, je brana do alickyho pristavu Gilneas, pod kterym kousek na jihu je jeste Kul Tiras..ale uz jsem tu rikal :) co se tyce CoT, tak tam mel bejt puvodne misto jednoho eventu co tam je, event zavirani outlandskyho portalu Kargathem, magem kterej stoji uprostred shattrathu, a tim padem uzavreni vsech kteri byli v outlandu v tu dobu - vznik Maghar orku atd atd, coz stejne pocitam ze tenhle event tam v budoucnu stejne daj :.:)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Hele lidi kdyz uz tu brousite do historie warcraftu, tak mam takovej dotaz. Co predstavujou ty draci lokace rozmisteny ruzne po svete. Vim o Ashenvale, Wetlands, Ferales a jeste tusim nejaky...Jsou tam hlavne takovy obrovsky schody do stromu kde jsou takovy zamrzly portaly. V okoli litaj elite draci okolo lvlu 62... Nejak nemam tusaka co by to melo bejt, nebo bylo :)

Jinak ten Uldum se vi kdy se otevre ? jestli teda vubec... :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Od konce. Uldum ještě nic, není vymyšleny příběh a bosove, natož udělany dung. Jenom by mělo jit o něco s titanama, podobny jak Uldaman. :?:
wowwiki.com píše:Bough Shadow: The location of one of the four Great Trees (gates into the Emerald Dream), the Bough of Shadow is populated by elite green dragonkin. One of the four Dragons of Nightmare - Emeriss, Lethon, Taerar, or Ysondre, will randomly spawn here on occasion. They are tough and require a raid to take down. The four other Great Trees are in the Hinterlands, Feralas, and Duskwood.
Wowwiki doporučuju. Jsou tam nejenom popsany dungy (taktiky na bose, dropy, mapy, další info (hisotrie atd) ale taky všechny questy ktery se toho dungu tykaji, jak k nim dojit atd) ale i classy, spelly, mechaniky (jak to funguje, kolik, jak moc ovlivni) pruvodce profesema (jak co nejrychlej udělat cooking, fishing) atd ale i popsany lore a to dukladně. Když najdeš třeba Kel'Thuzada tak buď jako bosse in-game (taktika, dropy, atd) ale i jako postavu příběhu (kde se vzal, co děla, pro koho, předchůdce, nasledovník, kde je teď). A samozřejmě jako ve wikipedii na každy další jméno, oblast, údálost odkaz a další popis. :wink:
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Pravě jsem pustil wow a přišla mi pošta. Kouknu a tam dopis od WoW dev team či co a tam pišou jak wow slavi čtyři roky a atd atd. A dostal sem jako peta malyho ledniho medvidka :D Taky vam přišel?
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Všem přišel :D . Ten lední medvídek je snad nejroztomilejší věc ve wowku 8)
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Revealman píše:Všem přišel :D . Ten lední medvídek je snad nejroztomilejší věc ve wowku 8)
Vsem ne, jen kdo lognul na 4. narozeniny WoW :)
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

jn.. takze vsem :D vzdyt ted stejne vsichni hraji kvuli dataci, i na medium populated realmech jsou fronty :(. Ten medvěd (+achievement) chodil už od neděle 00:01 a pokud PzKpfw VI Tigerovi přišel v pondělí večer...

Uz aby byl ten 3.1 s dual specem... A taky S5 a celkove novy pvp itemy. S5 ma byt snad v pulce prosince, tak doufam, ze to prijde najednou.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Tak jak Vam to jde ? ja vcera dingnul 77lvl a konecne litam :) Btw: to vidko na konci ty quest sagy v Dragonblightu je uplne skvely :) Tohle se moc povedlo a bitva o Undercity taktez :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Minulý týden sem měl zánět hltanu takže to lvlování šlo pěkně a mám 80lvl už od čtvrtku. :) Celkem se mě líbí obtížnost heroiců, které s tou výbavou co máme to až tak lehké není narozdíl od normálních dungů. Dneska a zitra sou naplánované raidy Naxxramasu, jedna skupina od nás z guildu tam byla včera a dneska a zitra de druhá. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Moje noční můra se kompletně vyplnila. V 25naxxu jsem jen pobíhal, překlikával party a spamoval wild growth... taktiky téměř nikdo neznal a stejně jsme dali první raid asi 8 bossů. Welcome to the World of Casualcraft..
Až mi skončí prepaid tak asi cancelnu account, vážně mě nebaví hrát hru, kterou blizzard uzpůsobil pro retardy nebo 3letý děti.
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

filletzz píše:Moje noční můra se kompletně vyplnila. V 25naxxu jsem jen pobíhal, překlikával party a spamoval wild growth... taktiky téměř nikdo neznal a stejně jsme dali první raid asi 8 bossů. Welcome to the World of Casualcraft..
Až mi skončí prepaid tak asi cancelnu account, vážně mě nebaví hrát hru, kterou blizzard uzpůsobil pro retardy nebo 3letý děti.
Mluvíš mi z duše...mě se taky absolutně nelíbí celkové zjednoduššení hry a snížení obtížnosti.

Fakt, že Elem shamani/shadow priesti/balance druidové jsou schopni odhealovat všechny 5 man instance, jenom díky tomu, že maj slušnej spell power, mě opravdu prudí...
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Revealman píše:Uz aby byl ten 3.1 s dual specem...
Dual spec není pro 3.1 potvrzený a moc bych s ním nepočítal. Oficiální post:
We don't have an ETA. We would love to get it in for 3.1 but if I said it will be in 3.1 and it isn't, then players get mad. It's easier if we just say "soon."
vss Vodnik DrC+ (kp)
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

hh a soon u Blizzardu znamená tak rok :lol:
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

filletzz > tohle se mi fakt desne libi :) Jako, jakou hru to chcete hrat ?? Aby to bylo brutal nejtezsi a nikdo nemohl nic dat ?? Fakt nerozumim...To, ze se ta hra upravila je jen dobre, pac si konecne zahraje vetsina a nejen par vyvolenych...Pripada mi, ze proste hodne lidi baziruje na tom bejt pan NEKDO. Pan, co ma na seobe ty nejlepsi veci a muze postavat pred bankou, davat je na odiv lamickam ktery nemeli to stesti, chut nebo naladu travit desitky hodin v raidech a rikat si jakej jsem to ja frajer, ze jsem se dostal na "konec". Prave za tohle jsem nesmirne rad !! A ver, ze to neni muj pripad, odprogressoval jsem si temer vse. Ted to bohuzel nestihnu pac levleni mi zabere nepopsatlne vic casu nez progress instance...

Jinak pokud to Vam vsem HC raiderum prijde moc lehky, tak zahodte T6/swp, trashnete to a bezte to v zeleno modrym gearu...A pak tu povidejte neco o jednoduchosti.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“