nero 8 coverdesigner
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nero 8 coverdesigner
zdravim, potřebuji poradit jak mam udělat potisk na dvd médium,mam mechaniku ASUS drw-20141t
stáhnul jsem si software na podporu lightscribe z jejich stránek,ale když chci udělat ten potisk tyk to napíše: parametr není správný,pak se otevře okno kde mam vybrat jednotku,ale já tam právě nic nemam,co s tim? diky
stáhnul jsem si software na podporu lightscribe z jejich stránek,ale když chci udělat ten potisk tyk to napíše: parametr není správný,pak se otevře okno kde mam vybrat jednotku,ale já tam právě nic nemam,co s tim? diky
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nero 8 coverdesigner
tak toto už jsem vyřešil(stáhnul jsem si program pro dignostiku,pak restartoval PC a už to našlo),ale teď mam jiný problém,dám vytisknout štítek lightscrable pak čeká na mechaniku a napíše v mechanice není disk,když tam je
diky
medium mam DVD+R photo printable
medium mam DVD+R photo printable
- Surgical
- Začátečník

-
Photo Printable nerovná se LightScribe. To jsou úúúplně jiná media.
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Surgical
- Začátečník

-
Ty taky víš, co kupuješ. Až ti místo toaletního papíru prodají smirkovej, tak se teprva smíchy neudržíš (po použití)
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to zas ne to bych si určitě nespletl,ale mě to bylo divný,že mi dává photo printer,ale věřil jsem mu, že ví co mi dává,ale nakonec to neni ono 
- jajapv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jojo prodal ti média na potisk v tiskárně
asi vyučenej řezník maso jako maso. 
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
LightScribe disky vypadají takto:
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=1599113058
No a ještě by ti mohl vnutit LabelFlash, ty jsou taky na potisk, ale je k tomu potřeba jiná mechanika
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=1599113058
No a ještě by ti mohl vnutit LabelFlash, ty jsou taky na potisk, ale je k tomu potřeba jiná mechanika
Bathory