Paměti s různým časováním
- nuchtala
- Začátečník

-
Paměti s různým časováním
Mám v PC paměti Geil 2 x 1GB PC 6400 800 MHz,latence CAS 4.Nataktované na 875 Mhz,časování 4-4-4-12.Můžu k nim ještě přidat taky Geil 2 x 1GB PC 667 MHz,latence CAS 3 (myslím,že je brácha měl 3-4-4-8).Jde mě o to,jestli se to nebude nějak hádat a jesti poznám nějaké zrychlení PC.V Everestu ale mám stejné hodnoty,jako se 2 GB.Myslel jsem,že se čtení a zápis zvýší.Ale ten výsledek v Everestu mě ukazuje 4-4-4-12 a 875 MHz.Znamená to,že i ty 667ky se nataktovaly na těch 875 MHz?Zkusím snap z Everestu,ale nevím,jestli na tom bude něco vidět.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Paměti s různým časováním
na benchmarky se vykašli, ty hodnoty jsou čistě teoretické a v praxi absolutně nevyužitelné. to samé časování, všechny CL a další hodnoty jsou k ničemu. podstatné je aby paměti bylo dost, jejich frekvence a časování v praxi mají vliv přesně nula celá nula. kupování drahých výběrových pamětí je možná nejabsurdnější vyhazování peněz co znám.
jinak pokud se ty paměti vysloveně nebudou hádat spolu nebo s deskou, tak ti samozřejmě budou fungovat, a to na nejrychlejší možné společné hodnoty
jinak pokud se ty paměti vysloveně nebudou hádat spolu nebo s deskou, tak ti samozřejmě budou fungovat, a to na nejrychlejší možné společné hodnoty
ignorelist: kremrole a dezoláti