Některé hry nejdou skoro hrát

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Kokin
Začátečník
Začátečník

Některé hry nejdou skoro hrát

Příspěvek od Kokin »

mám problem s některejma hrama, třeba nový needy nebo far cry 2, nedá se to vubec hrat, ani na nejnižší detaily (a když je to nastavený na nejvyšší tak v tom neni skoro žádnej rozdíl), ale třeba fallout 3, dead space nebo red alert 3 jdou v pohodě na full. Mam 8800 gts 512, 2 gb ram a 3ghz pentium 4 a nejnovější ovaldače ofc. Může to bejt třeba procesorem, že to neni dual core? je to ještě starej prescot...a taky ramky, jsou to ještě starý ddr, ne ddr2...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: proč mi některý gamesy nejdou??

Příspěvek od Thellwin »

Nevím přesně, které hry dnes potřebujou už minimálně dual-core (ale ten FC2 asi ano), ale vypadá to tak, že to brzdí to jednojádro a ještě staré P4. Levný upgrade na něco jako E21xx + DDR2 by ti hodně pomohl a s tou grafikou co máš by jsi si zahrál krásně.
Goldnoob team proud member!
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

u vsech novejch her pisou minimum dual core cpu...navic to bych musel měnit jeste desku, mam jeste socket 478^^
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud to píšou, nemusí to být ještě vždycky pravda, ale je fakt, že většina nových her beží na SC o dost hůř a někdy vůbec.

Upgrade bude nejspíš nezbytný, pokud si je budeš chtít solidně zahrát. Po bazarech se dají dnes sehnat fajn věci za dobré ceny, pokud se ti nechce investovat do nového.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

far cry 2 je stoprocentně tím, že nemáš dual core... Můžeš si to pěkně ověřit tím, že dáš detaily na high koukneš na fps a pak na low a fps budou úplně stejný :) Grafika by ti to v pohodě měla zvládnout... Jsme na tom prakticky stejně.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

tak to mam radost...ja jsem totiž ted kupoval tu GK a ramky....takže na novy CPU a desku si budu muset asi par let počkat :D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak to dopada, kdyz nekdo nakupuje neco, cemu vubec nerozumi.....

Mel jses nejdriv zeptat v sekci Počítačové sestavy ...

Na CPU s deskou si par let nepockas, to uz budes muset koupit uplne novy PC.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

to by na tom nic nezměnilo, novou desku a cpu bych nekupoval tak jako tak
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak se budeš muset smířit s tím, že některé hry si zahraješ blbě a nebo vůbec. Tím bych to tady asi ukončil, řešení problému jsme se dobrali a co někdo bude nebo nebude kupovat už není náplní tohoto tématu :)
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Mno dovolil bych si nesouhlasit (i kdyz asi budu zasypan kamenim). Ja jsem treba Far Cry 2 dohral uplne v klidu a na vysoky detaily (ale se snizenou fyzikou a cpu narocnejma vecma) na pretaktovanym opteronu 144... Sice jsem musel povypinat vsecky aplikace v pozadi a jeste nahodit fusion a nerikam ze by to byla 100 fps lahoda bez jedinyho zapomaleni, ale hrat se to dalo naprosto bez problemu...
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

1. pretaktovany Opteron 144 je asi 2x rychlejsi, nez to jeho P4
2. chces-li si dnesni hry kvalitne zahrat, bez dualcoru nepochodis
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Kokin : kdyz prodas to co si nakopuil + prodas svou starou desku a procesor.
Tak za tu cenu zde v bazaru koupis desku + dvoujadrovy AMD pro s AM2 + pameti + neco jako ATI HD3850 +-
A budes mit mnohem lepsi a vykonejsi PC nez mas tet a to i prez to ze budes mit horsi grafiku
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

dyt ma 8800GTS tak je ok jen musi prodat MB CPU RAM prihodit litr a koupit DC MB a 2GB RAM a je to zadny jiny pocitani bych vubec neuvazoval
NB:Acer Aspire V3 571G
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“