Grunt píše:A ještě jedna věc, co říkate na moje OC? 792/1944/2504 Je to dobré? Mám ji možnost vyměnit tak ať vím... díík
Ja myslim ze to je solidne OC hlavne zalezi ci to poznas v hrach co hras....pripadne prever vykon
v benchmarku default a potom OC...
Inu ak je moznost vyskusat viac kariet i-5 preco to nevyuzit ak sa ti teda chce....
Zdravím, doma mám túto kartu, a po rozbalení som zistil, že potrebuje 8-pin PCI-E konektor. Mám Zotac a ku karte bola pribalená redukcia z 2 x 6-pin na 8-pin. Môj zdroj má ale len jeden 6-pin, tak som vyskúšal pripojiť ho cez redukcie do karty. Všetko funguje, aj pri spustení náročných hier, ale ak na to niekto viete odpovedať, tak myslíte si, že to tak môže ostať, a dá sa to tak používať bežne?
cau nedavno jsem si koupil tuto grafarnu http://global.msi.eu/index.php?func=pro ... od_no=1550 je to ta druha bez toho hezkyho kryt(bohuzel:D) ale jinak sou snad stejny no a chtel sem se zeptat kdyz treba hraju oblivion,rainbowsix 2 tak mi to parkrat spadlo proste se to jenom vyplo nehodilo to zadnou hlasku,artefakt nebo neco podobnyho ani nezamrzl pc,co je divny udelalo mi to i u gta sa.ovladace sem tam mel z toho cd myslim 176.neco kamos mi poradil at si stahnu nejnovejsi tak sem si stahl 180.43 ale nevim jestli to jeste pada pac ted nemam moc casu to vyzkouset.delal sem cca hodinu nebo dve, test v 3dmarku06 nic se nestalo ale kdyby to nahodou zase spaadlo nevite cim by to mohlo byt?zde je moje sestava:intel core2 duo E4500 2,20GHz,RAM 1024MB(budu jeste 1GB kupovat),zdroj TRUST 520W
Na moju otázku sa nejako pozabudlo, tak ju zopakujem.
Doma mám túto kartu, a po rozbalení som zistil, že potrebuje 8-pin PCI-E konektor. Mám Zotac a ku karte bola pribalená redukcia z 2 x 6-pin na 8-pin. Môj zdroj má ale len jeden 6-pin, tak som vyskúšal pripojiť ho cez redukcie do karty. Všetko funguje, aj pri spustení náročných hier, ale ak na to niekto viete odpovedať, tak myslíte si, že to tak môže ostať, a dá sa to tak používať bežne?
Prakticky by mal vykonom stacit ...ide hlavne oto ci dokaze udrzat predpisane napetie
na 3-5 a 12V vetvi pri trvalom cca 8-hodinovom odbere komponentov.....A to by bola
asi jeho smrt a este by si zo sebou do hrobu vzal nejake ty komponenta v PC.
Odporucam ti zdroj do cca 1500Kc....Corsair450W ,Seasonic500W,Forton 500W
Mozes skusit program Everest je tam moznost benchmarku a stability CPU...atd
a mimo ine su tam zobrazene graficky napetia na kazdej jednotlivej vetvi ...pocas testu ...ci to nejak moc nekolisa??teda ak sa tomu da verit.
Kazdopadne kupou toho zdraja co mas si stupil do lajna....je to idealny zdroj do kancl..PC
a to tak na max 2 roky...