chcel by som si kupit nejaky simulator aut, uz nejaku dobu hram F1 Challenge 99/02, ale chcel by som uz aj nieco ine nez F1, idealna by bola hra kde budu seriove auta ale taku som nenasiel
Stiahol som si demo GTR2 aj GTR Evolution a keby to tak mam povedat, tak GTR2 sa mi zdal malinko lepsi, ale to mohlo byt aj tym, ze do dema dali atraktivnejsie auta a pre mna znamu trat, naproti tomu v GTR Evolution je auto o ktorom som doteraz ani nevedel a tu trat tiez nepoznam (no teraz uz trochu ano
No porovnavam to podla dema, a to neni uplne idealne, preto by som sa chcel spytat co si myslite ze je lepsie, osobne mi ide cisto o pocit z jazdy, pri simulatore si nepotrpim na grafiku, vela trati ani aut, ak tam bude len jedno spravne auto a jedna spravna trat tak len to mi bude stacit na dost dlhu dobu, najlepsie by to asi bolo, keby si mozem testnut to iste auto na tej istej trati v oboch hrach...
A este by ma zaujimalo ako to je s multiplayerom? nie je to pre mna rozhodujuce ale mohlo by to byt prijemne plus, to ale len za predpokladu ze je mozno zohnat dost hracov s dobrym pingom a tak...
Diki moc za kazdu radu