Výběr herní klávesnice
- A_N_D_E_L
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Výběr herní klávesnice
Ahoj potřeboval bych poradit s výběrem herní klávesnice zamlouvala se mi celkem Logitech G15 ale poté jsem si přečetl recenzi ve které ji nějak extra nevychválili.
Můžete mi poraďit nějakou alternativu?Max cena do 2500Kč
Mněla by se dát v pohodě i použít pro normálni práci (internet,filmy,a nějaké dálší práce).
Kdyby byli odkazi i na recenze nebo vlastní zkušenosti budu vďečný.
Můžete mi poraďit nějakou alternativu?Max cena do 2500Kč
Mněla by se dát v pohodě i použít pro normálni práci (internet,filmy,a nějaké dálší práce).
Kdyby byli odkazi i na recenze nebo vlastní zkušenosti budu vďečný.
- Salamander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr herní klávesnice
no, co treba Razer Lycosa ?
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
- A_N_D_E_L
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nevypadá špatně nějaké dojmy z jejího používání nebo co by tam mohlo vadit?Salamander píše:no, co treba Razer Lycosa ?
Nebo ještě nějaké alternativy?
- Ryck
- Začátečník

mam razer lycosa doma a: na hry uzasna (CSS), kolem wsad muzes najednou mackat skoro vse a nepipa, leskly povrch: tak 1x denne prelestit, podsviceni: bez nej nejde cist, pri hrach zapnes jen wsad, pri psani na ni musis koukat vic z vrchu - moc z uhlu se spatne ctou tlacitka. Pise se na ni skvele. Ma konektory pro sluchatka a mikrak plus 1 usb na flashku/jine usb device. Nadherna na pohled, profily se savujou do ni - na lan-party nemusis instalovat ovladace. Naprosto uzasna.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A co je špatné jako na G15? já si jí nemůžu vynachválit
díky displeji se můžeš dívat i na různé teploty komponentů, jestli se ti něco nepřehřívá, kolik je využívaná paměť atd, podsvícení se dá vypnout v případě nutnosti, no zvyknul jsem si na ní okamžitě.
- Ryck
- Začátečník

me se G15 proste nelibi: pouzijes LCD i pri hrach??? - nrni to tam k nicemu. a stejne, pride mi preplacana. To je vsak vec nazoru.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jasne, divam se kolik je hodin, na teploty, na fps ve hrach, jak je vytizene jednotlive gpu na grafice, preplacana? mozna ta starsi G15 modre podsvicena, ale novejsi uz nema tolik klaves (mam tu novejsi, oranzovou).
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Navíc autor rivatuneru bude do budoucna podporovat G15, kde si pak půjde měnit přímo otáčky větráku na grafice a jiné blbiny, takže pokud se nemusíš při hře nikam přepínat na plochu, tak je to luxusní, u takové ludry jako je lycosa nevidíš nic a stojí to skoro stejně jak G15ka.
- Ryck
- Začátečník

jj, rikam: vec nazoru. slovem "preplacana" nehodnotim kolik tam toho fakt je, ale jak to vypada. jinak ty vyhody, cos psal: mam LCD + LCD televizi a hraju na televizi (natocim ji k sobe) a na LCD mam plochu. Jednoduse se mi G15 nelibi
- kul1k
- Mírně pokročilý

no ja soupal prstama uz na obou lec nemam ani jednu doma a lycosa mi prirostla k srdci ten chod tlacitek jejich povrch proste G15 je jina a me sedl razer jak v mysich tak v klaveskach
NB:Acer Aspire V3 571G
- A_N_D_E_L
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No zatím koukám že kandidáti jsou 2.
Buďto G15 a nebo Razer Lycosa.
Lycosta se mi celkem zamlouvá.
U G15 prý trpí neduhem že se po nějakém čase tlačítka jakoby zanesou prý už po 1 dnu hraní.
Nevím co je na tom pravdy.
Buďto G15 a nebo Razer Lycosa.
Lycosta se mi celkem zamlouvá.
U G15 prý trpí neduhem že se po nějakém čase tlačítka jakoby zanesou prý už po 1 dnu hraní.
Nevím co je na tom pravdy.
- Ryck
- Začátečník

to je blbost, sice G15 nemusim, ale ma ji kamarad a vsechno v pohode - tam sem ji taky skousel. Pri rozhodovani u me vyhrala lycosa vzhůedem a klasicnosti - nepotrebuje pridavny tlacitka pro hrani, dou makrovat vsechny.
:D
Ale to se tady neresi
jj, sem na tom stejne. Na stole mi krome lycosy lezi i lachesis a pod ni destructorkul1k píše:no ja soupal prstama uz na obou lec nemam ani jednu doma a lycosa mi prirostla k srdci ten chod tlacitek jejich povrch proste G15 je jina a me sedl razer jak v mysich tak v klaveskach
Ale to se tady neresi