Zdravim mam nejakou obycejnou klavesnici Genius...docela me zaujala tahle progaming klavesnice A4Tech...mate s ni nekdo zkusenosti.?? Jak se s ni hraje.?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54283
A4Tech G800
- Woko_O
- Začátečník

- Ryck
- Začátečník

Re: A4Tech G800
Takhle: tu klavesnici nemam, ale po skusenostech s mysi A4 to shrnu takto: bude se na ni dat hrat, ale oproti G15 nebo Lycose tech 15set usetrit museli... Kdyz chces levne, ber ji, kdys chces kvalitu a dlouhovekost, ne
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- Woko_O
- Začátečník

mam mys od A4Tech a je v pohode..prave chci jen neco levnyho kdyz uz..nebudu davat 1500 za klavesnici...mozna ze je dobra nevim..ale to je moc..
- Ryck
- Začátečník

jj, na domaci hrani by ti to melo v pohode stacit. jen pocitej s tim, ze za rok budess muset memnit - ale pri te cene je to skvela koupe 
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.