Opera 9.6 a mrznuci desktop

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Opera 9.6 a mrznuci desktop

Příspěvek od @Ravenman »

Zdravim vas, mam taky problemik a skor nez zacnem brutalne nieco riesit v systeme tak sa chcem spytat ci sa aj vam stane ze ked pustite Operu tak zrazu sa neda stlacit ponuka start a ani quicklaunch a vobec cely start je zmznuty ... ked Operu vypnem tak opat system bezi ako ma , pre vylucenie nejakych sluzieb som skusal aj v nudzaku pustat Operu ale ten isty problem ..dakujem za info
helium
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Opera 9.6 a mrznuci desktop

Příspěvek od helium »

mam ted 9.62

a stava se mi tak 2x den ze jdu na nejaky odkaz, treba i zde v ramci fora a Opera zatuhne,
killnu ji a pak zmova pustim
--------------------------------------------------------------------------------
Dnešní rozbujelý SW neodpovídá povaze a stavu dnešních uživatelů nebo naopak ??
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Opera 9.6 a mrznuci desktop

Příspěvek od D00M »

minulý týden mi opera 9.62 taky dost často mrzla. tenhle týden se zatím chová solidně. do konfigurace jsem nezasahoval, takže asi zasáhl ten japonec SamoSato
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“