Jak ozivit grafiku ATI HD4850 ?

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Jak ozivit grafiku ATI HD4850 ?

Příspěvek od quicksilver »

Zatim jsem se k tomu potom co me to neslo vic nedostal.Bry je mozny grafiku ozivit zpusobem.
1 slote - nejaka jina grafika
2 slote . grafika ,ktera nam nejde ... v mem pripade HD4850
Pak uz jsou prikazy : Atiflash -p 1 bios.bin a pak uz by to snad melo jit.
(ja docela lituju vyhodit za to penize a co,kdyby to proste neslo).

Co se stalo : Pri flashovani,kdy se to cele kouslo a dal to bylo neciny ,tim myslim : flashovani primo z XP pres jeden Ati program co melo v sobe nejnovejsi verzi).
Pouze jsem to cele rezetoval a od te doby jsem uz pocitac nerozbehnul).Nikdo z okoli nema grafiku na pujceni mozna by se vyplatilo nejakou si nekde poridit.Co myslite melo by to cenu ?
Jake stim mate zkusenosti a co radite vy? Diky vsem za rady.
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Re: Jak ozivit grafiku ATI HD4850 ?

Nemel by nekdo z vas originalni bios ? Jedna se o verzi Gigabyte HD 4850 - 512MB ?
Nedari se me sehnat nejakou jednodusi kartu.,kdyby jsem si mel nekde koupit na netu jakou by jste me doporucili na oziveni ? Zakladni desku mam 939 expressku.

Bude tam HD4850 a pak jeste nejaka dalsi karta a zajimalo by me jakou tam tu druhou jednodusi mam dat ,kdyz zdroj mam na 400W Enermax otazkou je ... pujde to ?

Musim take rici,ze bios jsem predtim provadel ve Win s programem od Ati a pak se to cele kouslo.
(Daval jsem tam bios z Gainward 4850 - 512 MB , a takty to melo 700 / 2000).

Co se mohlo stat ?
Neni realna moznost,ze je karta odpalena ? Vyssi napeti ? Cokoliv jineho.Sice se vetrak na pocitaci toci ,ale obrazovka zustane cerna .... mate stim nekdo zkusenosti ? Dekuju za vase rady.Vazne prosim poradte.

Popripade nemate nekdo doma starou zobrazovaci kartu do PCI slotu ?
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Už jsem ti to psal v threadu FAQ - ATI BIOSy, editace BIOSů, flashování, ve tvém případě je nejschůdnější cestou reklamace. Nevím proč to nechceš reklamovat a pořád se s tím marně babráš.
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Protoze reklamace muze trvat mesic a co ,kdyby existoval zpusob jak to rozchodit jinou cestou.O to me jde.Na to se me uz i ptala mamka.Premyslim o tom,ze by jsem to poslal ,ale zas si rikam co kdyby.Proto se ptam vas odborniku ,kdyz presne popisu co se a jak stalo jestli je karta KO nebo jen spatne flashnuta.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pokud je ta karta špatně flashnutá a nefunguje ani jeden z postupů jak ji oživit, je ta karta KO. Být tebou bych se s tím smířil a kartu poslal na reklamaci. Psal jsi, že máš doma ještě jednu GeForcku, tak zatím používej ji.
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Momentalne jedu na notasovi.(Tak se aspon dostanu na net.)
Rad by jsem Geforsku pouzival,ale da uz asi pred rokem douslouzila a kdyz jsem ji tam spolu s HD4850 daval tak me svitila cervena kontrolka ( nebylo to kvuli nedostatecnemu zdroji ?)

Mimo to se Geforska strasne prehrejva zpusobem,ze smrdi a po asi 2 minutach hreje,jako blazen,ze pak mam co delat,aby jsem kartu vytahl ... to bude asi duvud ,proc delaji pameti zlute cary (pritom je 2slotak a jela v zakladu,ale hold uz jsem ji mel pres 2 roky tak mrcha doslouzila.
Tak ji tam davat ani nechci,pac mam strach s toho smradu a tepla s moji smulou se pak muze stat cokoliv.

Dalsi vec ke grafice sice mam 2 roky zaruku ,ale jestli me to vubec vyreklamuji.
To uz zalezi vic na tom co si vymyslim,nebo na co prijdou sami ,ale myslim si,ze v DTX.CZ slusny lidi.
Tak by jsem to zitra poslal.

edit: karta je poslana tak uvidime co bude dal.
piket
Nováček
Nováček

Příspěvek od piket »

Dobrý den.
Nemáte náhodou GK na prodej, případně její orig. chladič?
Díky
pkm@email.cz
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“