Red Devil píše:Naistalovat na defaultni frekvenci cpu,pustit hru a pak muzes taktit pak uz jede
no tak ja jsem si rozhodne procesor nepretaktoval nwm jak na to ale je mozny ze je lze to nejak zjisti a jestli neni tak mohlo by to byt v necem jinem
rad bych si hru zahral ale nejsem takovy profik abych si pretaktovaval procesor apod. i presto doufam ze me poradite
oki problem cislo jedna jsem asi vyresil aby vyvstal druhy pisemi to runtime error pak problem s game.dat co s tim to uz jsem cetl jako castej problem ale nenasel jsem odpoved
Rubydup píše:Lidi pls nejde mi to spusti ve vistach normalne se zobrazi ten obrazek a apka to napise ze program prestal spravne pracovat a ze byl ukoncen pls co s tim mám dvoujádrový procák 2giga ram windows vista home premium service pack1 graf.karta nvidia 7700gt pls poradte za brzkou odpoved mockrat dekuji
Mi to dělá to samé, tak sem si nainstaloval ještě k Vistám XPčka a tam mi to jede..
no ne jak jsem pochopil tak to mám zkopcit do slozky apt ..to options a maps a v ty slozce maps nic neni
mozna je problem ze ja tam mam slozku dat a apt ale nike aptdata a navic v te slozce apt neni slozka roaming jak se tu píše
This file works for both BFME 1 and 2. To install the file extract the two files "Options", and "Maps" to the following location. Local Disk/Users/(your username)/AppData/Roaming/My Battle for Middle-earth Files
/My Battle for Middle-earth (TM) II Files
Nainstaloval som to v pohode, spusti sa vsetko ok nacita mi na 97% a hra sa vypne a vyskoci mi chyba.... odoslat neodoslat... Pc mam INTEL Duo 2 5200+, 1GB ram, ATI Sapphire HD 512Mb ... Prosim nepomôze mi niekto?? ... Piste na mail Devillk0@pokec.sk.
Taky jsem chtěl hrát, ale už je to nějaký ten pátek, možná rok a nešlo to.. škoda, mohli by udělat nějaký remake.. Teď mě napadá, jestli tam není náhodou i nějaký LAN mód?