Windows XP Pro a instalace aktualizací SP3
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- JirkaT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Windows XP Pro a instalace aktualizací SP3
Zdravím,stáhnul jsem na notebooku aktualizace SP3.
Dal jsem tedy aktualizace nainstalovat..Po instalaci to chtelo restart,ten jsem zvolil,komp se restartoval a najel na obrazovku,kde je vola stav nouze...nouze se siti...atd..
Dal jsem spustit beznym zpusobem a nic,porad to jde dokola...Nejde ani spustit nouzovy rezim...po jakekoliv volbe se mi to vraci na tuto stranku,s volbama spusteni..Nevite prosim,co s tim???Dekuji moc za rady...Jirka..
Dal jsem tedy aktualizace nainstalovat..Po instalaci to chtelo restart,ten jsem zvolil,komp se restartoval a najel na obrazovku,kde je vola stav nouze...nouze se siti...atd..
Dal jsem spustit beznym zpusobem a nic,porad to jde dokola...Nejde ani spustit nouzovy rezim...po jakekoliv volbe se mi to vraci na tuto stranku,s volbama spusteni..Nevite prosim,co s tim???Dekuji moc za rady...Jirka..
Si tu připadám,jak na fotbale...hosi,hosi...jak maly..
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows XP Pro a instalace aktualizací SP3
No vzhledem k tomu, že ti nejde ani do nouzového režimu, tak bych opravil instalaci z instalačního CD. Se to jen samo restartuje, když se ho snažíš spustit, nebo to píše i nšjakou chybu...?
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- petasutr
- Nováček

-
Mám to samé. Když ho pustím tak na zlomek sekundy tam skočí modré okno ale hned se restartuje.
case: Noname
CPU: AMD Athlon XP 2500+ MB: Asus A7V8X-X GPU: nVidia GeForce4 4600Ti RAM: 512Mb DDR HDD: WD 120GB Mechanika: Teac DW-552G Lcd: Asus MW221u
Čekám kdy se rozpadne.
Čekám kdy se rozpadne.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Říkám to pořád - pokud jsi spokojen s aktuálním systémem tak SP3 neinstalovat, akorát riskuješ, že systém nenaběhne/bude se chovat nestabilně. Tady pomůže buď: opravná instalace (špatný řešení, ne-vždycky je 100% funkční) anebo čistá instalace.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- zombux
- Odborník PCT

jo, SP3 je rozumnější dávat jen na nový systém. pokud Windows XP dlouho běží, riziko že SP3 způsobí problémy narůstá
ignorelist: kremrole a dezoláti
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To sice jo, ale nezabere tolik času a zůstane zachované nastavení, certifikáty a nainstalované programy...OndraSter píše:... Tady pomůže buď: opravná instalace (špatný řešení, ne-vždycky je 100% funkční) anebo čistá instalace.
Čistá instalace je vždycky čistší, ale taky pracnější a časově náročnější na uvedení nastavení... do původního stavu.
Hodně záleží co dotyčný na PC má.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V poslední době jsem si to čárkoval a moje menší statistiky:
5x opravná instalace a 3x po ní následovala čistá do jiného adresáře.
Za zkoušku se nic nedá, ale kolikrát systém běhá nechutně pomalu, nefunguje síť nebo nejdou nainstalovat některé ovladače. (A v některých případech se ta opravná instalace vůbec nepovede, protože už při instalaci to spadne.)
5x opravná instalace a 3x po ní následovala čistá do jiného adresáře.
Za zkoušku se nic nedá, ale kolikrát systém běhá nechutně pomalu, nefunguje síť nebo nejdou nainstalovat některé ovladače. (A v některých případech se ta opravná instalace vůbec nepovede, protože už při instalaci to spadne.)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- petasutr
- Nováček

-
Tak nakonec nevím co se stalo, ale systém sám naskočil a teď funguje jak má. Aktualizoval jsem proto, že na desktopu mi SP3 běhá v poho a tak sem ho hodil na noťas a tam blbnul, ale tak naštěstí je to ok.
case: Noname
CPU: AMD Athlon XP 2500+ MB: Asus A7V8X-X GPU: nVidia GeForce4 4600Ti RAM: 512Mb DDR HDD: WD 120GB Mechanika: Teac DW-552G Lcd: Asus MW221u
Čekám kdy se rozpadne.
Čekám kdy se rozpadne.