Nefunkční pár USB ve Vistách proč?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- L@nce!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nefunkční pár USB ve Vistách proč?
Zdravím mám origo 32Bitové visty chráněné ESET Smart Security.Nainstalované na svém NB.Mám 4 USB,jeden pár vzadu a druhý na boku.DO boku strkám většinou flashky a zezadu periferii jako je myš atd.zničeho nic mi boční pár začal skandovat když, např. přípojím flash disk do jakéhokoli ze dvou bočních usb, Procesor začne pracovat na 100% a s kompem se nedá nic dělat.Když je připojím zezadu fungje vše jak má.Newí někdo proč?
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950
- L@nce!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční pár USB ve Vistách proč?
Připojil sem gamepad do fčního páru usb a system nemohl nalezt ovladače.Připojil jsem jej do problemového páru a situace se opakovala ale asi po 10sec systém zamrzl tak že nb nešel vypnout ani tlačítkem musel jsem jej odpojit natvrdo od napájení kdyby mi někdo pomohl byl bych rád
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950
- zombux
- Odborník PCT

vypadá to že ti umírá USB řadič na desce, zkusil bych tam hodit PCI USB řadič a uvidíš co se bude dít. zlobit by mohl ale taky zdroj, už jsem se s tímhle setkal právě na Fortronu
ignorelist: kremrole a dezoláti
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zombux: Psal NB, nikoli MB.
Zkus to reinstalovat třeba na XP a jestli nepůjdou ani tam tak reklamace.
Zkus to reinstalovat třeba na XP a jestli nepůjdou ani tam tak reklamace.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- zombux
- Odborník PCT

NB má taky základní desku, pak moje tvrzení pořád platí. je fakt že přídavný řadič se do NB strká špatně, leda přes nějakou PCMCIA nebo ExpressCardOndraSter píše:zombux: Psal NB, nikoli MB.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zombux: já to psal ohledně "PCI USB řadič", což do notebooku nejde.
Lepší než měnit desku je ale vyreklamovat notebook, deska do notebooku se shání špatně (leda na ebayi a to je ještě náhoda). A taky to kolikrát vyměnit je těžší jak jí sehnat.
Lepší než měnit desku je ale vyreklamovat notebook, deska do notebooku se shání špatně (leda na ebayi a to je ještě náhoda). A taky to kolikrát vyměnit je těžší jak jí sehnat.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- L@nce!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
aha díky mno newím skusím reinstal winu a jak to nepomůže tak reklamaci.Vůbec bych se tomu nedivil kdyby to byla deska notebook je Fujitsu Siemens a měl sem i stolní pc Fujitsu a tam mi taky umřela deska.Řekl bych že je to problém mezi klávesnicí a monitorem ale již hodně uživatelů potvrdilo problém s krátkou životností MB u téhle značky.