riXo píše:Nemaju 6xAA len karty ATi?

Moderátor: Baneshee

no hele postupem casu jak se mi rozviji kariera casto vidavam na autech takovy jakoby flekaty barvy , jako kdyby nekdo mel plachtu a na ni strikal ruzne barvy. podle me je to chyba v ovladacich, ktere nedokazi zobrazit, hodim sem screen , asi to takhle nema byt co?Vacil píše:Treba je to ATinama, nevim, ale na na moji HD4870 a kamosove 3870 se to "trha" vic nez PS.

Myslim ze dalsie NFS bude uplny prepadak, preto radsej ani nevydaju demo aby si to aspon niekto kupil, a aby usetrili a nenarobili sa tak ostanu pri tomto engine a budu sa tvarit ze ho uplne zmeniliHlavson píše:Sám dost dobře nechápu jak mohli takové věci opomenoutDoufám že opustí tenhle engine a další NFS bude poháněný něčím novým...

No hej a nainstalujem to a hned to aj odinstalujem lebo to bude sh!tspike18 píše:Myslím, že tvůrci poznamenají, že původní dil(y) byly šlápnutím vedle a příští NFS bude zcela revoluční hrou

tak ve 4. a 5. dilu tuning byl, ale takovej jako v TDU, v petkach byl pekne rozvedenej, to se mi libilo, 5ka je pro me nej dil serie pak nasleduje 3 a 2, undergroundy taky nebyly spatny jenze to uz reflektovali na populárnost filmovy predlohy, vsechny ty deje filmecky sou jen zasterky toho aby to mel clovek motivaci hrat a prilis brzy si neuvedomil ze to nema zadnou hratelnost nicBaneshee píše: Uz nekolik let doufam, ze se serie vrati k principu prvnich peti dilu - zadnej tuning, zadny otevreny mesto a zadnej trapnej pribeh. Proste nachystany pekny trate, supersportovni kary a pohodovy jezdeni.