reinstal win xp help
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Lopo
- Nováček

-
reinstal win xp help
Ahoj prosim o pomoc
rozhodl jsem se reinstalovat winxp home, dal jsem bootovat z CD formátovat C ntfs, zkopírovali se instalační soubory na disk, proběhl restart, přeskočil mi okno na výběr windows(xp boot manager? - pozustatky předchozích nešetrných reinstalací), instalační program se spustil a napsal že se restartuje obrazovka zčerná a nic se neděje, co jsem četl na forech tak hodně narážek bylo na sata ale já mám v pc disk připojený přes ata tak nevim poradte
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: reinstal win xp help
a jen si formatoval nebo i znova vytvarel oddil?? Jestli ti tam skace na vyber verze windows, tak si udelal neco spatne. Ty "pozustatky" by tam na cistej install asi nemeli byt.
Zkusil bych pred formatovanim odstranit oddily.
Zkusil bych pred formatovanim odstranit oddily.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Lopo
- Nováček

-
Re: reinstal win xp help
předtim jsem formatoval jen c po odstranění a "sjetí" celého disku to bylo bez problémů dík