Tomb Raider: Underworld
Moderátor: Baneshee
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Tomb Raider: Underworld
uz sem nasel treti klic tak sem to prolezl. presel sem pres chobotnici, ale ted sem u nejaky brany. vedle v mistnosti sou dve krychle, tema si otevru dvere z mistnosti, ale nevim jak je dopravit do centralni abych si otevrel branu..ja uz sem snad fakt zdegenerovanej 
- Jackal
- Mírně pokročilý

Já pořád třetí klíč hledám a ne a ne ho najít. 
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25+ 12GB/256GB Blueblack / Samsung Galaxy S25 12GB/256GB Silver Shadow / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Samsung Galaxy S25+ 12GB/256GB Blueblack / Samsung Galaxy S25 12GB/256GB Silver Shadow / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
u koralu vedle hlavni "jeskyne" . uz sem prisel na to viz post predtim...chjo, to je hrozny zvykat si zas na skakaci hadanky v TR 
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
musis si ty 2 krychle dat na ten podlazni spinac a potom je vzit jednu po druhe a prohodit tema dverma a hned rychle proskocit a potom uz zase muzes pokracovat dale... je to celkem smesne, ale taky me to trvalo dlouho nez jsem prisel na to jak se tema kostkama haze. Tusim ze se to dela CAPS LOCKEMFlegy píše:uz sem nasel treti klic tak sem to prolezl. presel sem pres chobotnici, ale ted sem u nejaky brany. vedle v mistnosti sou dve krychle, tema si otevru dvere z mistnosti, ale nevim jak je dopravit do centralni abych si otevrel branu..ja uz sem snad fakt zdegenerovanej
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co, ono se s krychlema da i házet? 
Já to pořešil tak, že jsem si jednu dal hned ke dveřím, pak jsem si dveře vlastní vahou otevřel, skočil za ně a díky chybě vzal krychli i když byla za zavřenýma dveřmama. Ale chtělo to dobře načasovat
Já to pořešil tak, že jsem si jednu dal hned ke dveřím, pak jsem si dveře vlastní vahou otevřel, skočil za ně a díky chybě vzal krychli i když byla za zavřenýma dveřmama. Ale chtělo to dobře načasovat
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ja to resil granatem, nickloubnejsiho me nenapadlo 
- facility
- Začátečník

-
Tak som to dohral...
parada.....este si dam ""Anniversary"" 
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- Vlastik80
- Začátečník

-
Underworld - Steam čeština
Zdravím po letech v tomto tématu. Nejde nějak do Steam verze dát čeština? Mám i DVD Ultimate Edition kde hra v CZ je, ale po spuštění spadne (win 10 x64) Steam verze jede, ale neobsahuje češtinu.
Díky.
Edit:
Tak jsem zkusil jinou edici od Best Games, možná je to totéž co ta předchozí, jen obal jiný, každopádně už to jede, dále jsem neměnil cestu instalace, takže třebas to je to. Už to tedy funguje.
Díky.
Edit:
Tak jsem zkusil jinou edici od Best Games, možná je to totéž co ta předchozí, jen obal jiný, každopádně už to jede, dále jsem neměnil cestu instalace, takže třebas to je to. Už to tedy funguje.