Sony Ericsson W810i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Sony Ericsson W810i

Příspěvek od Nitroxil »

V rámci reklamní akce jsem si aktivoval internet v mobilu na 6 měsíců zdarma od vodafonu, bohužel, na mém mobilu funguje pouze a jenom integrovaný prohlížeč, který mi tak uplně nevyhovuje. Když spustím operu mini, napíše mi to, že obsah je blokován operátorem, když zkusím aplikaci teaShark, napíše mi to něco ve smyslu že operace selhala. Nevíte někdo, co s tím, nastavení mám poslané chytrou sms od vodafonu
díky moc
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Myloš
Nováček
Nováček

Re: nefunkční internetový prohlížeč-W810i

Příspěvek od Myloš »

Obsah blokovaný operátorem je cenzura od Vodafonu – blokují stránky s nelegálním obsahem.
To by ale v žádném případě nemělo mít souvislost se zvoleným prohlížečem.
Zatímco blokováné určitých stránek je úmyslem (mediálně již přetřásaným) operátora, blokování konkrétního prohlížeče považuji za pitomost a obrátil bych se neprodleně na help-linku operátora s žádostí o vysvětlení.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkční internetový prohlížeč-W810i

Příspěvek od Don Martinez »

No, pokud Vodafone nějakým způsobem nezablokoval připojení k serverům Opery, ze kterejch si Opera Mini data přímo tahá... Každopádně se mi nějak nezdá, že by Vodafone blokoval zrovna tenhle prohlížeč, kterej přenáší v podstatě nejmenší objem dat, to by z jeho strany bylo mírně "dementní"...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“