hm a chapes ze ste tam nabehli jako SEHRANEJ raid? To je hodne rozhodujici, moc dobre si pamatuju progress nefa kde sme se jako priesti stridali jeden regenil manu ostatni heal a takhle do kola, pak to bylo automaticky a jestli tahas T6/swp tak co cekas, ze to bude nejakej sakra zahul? jak tu uz zminoval skeeter pober zelenky a uvidis, to si jeste nepochopil, ze skill je druhorada zalezitost, na prvnim miste je gear a cela hra se kolem toho toci, uz to pisu asi po 150ty. Cely pve je o tom ze raid dela co ma, pokud to dela a ma na to gear slozi to, pokud se neco posere - dc, nekdo zalami a hebne atd. je problem. misto aby sis rekl hm to sme dobry sme to vykosili tak tu nadavas na nizkou obtiznost, co cekas kravataci z obchodniho spocitali ze se jim vyplati daleko vic pristupnejsi hra, ze se ti to nelibi? tak zmen hrufilletzz píše:Moje noční můra se kompletně vyplnila. V 25naxxu jsem jen pobíhal, překlikával party a spamoval wild growth... taktiky téměř nikdo neznal a stejně jsme dali první raid asi 8 bossů. Welcome to the World of Casualcraft..
Až mi skončí prepaid tak asi cancelnu account, vážně mě nebaví hrát hru, kterou blizzard uzpůsobil pro retardy nebo 3letý děti.
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: -=World of Warcraft=-
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nebyli jsme ani sehranej raid ani gearnutý lidi .))) Guilda se složila asi ze třech bývalých guild cca dva dny před wotlk a minimálně půlka lidí v raidu (včetně mě) mělo nový chary, takže zeleno-modrej gear, kterej popadal při expení...
Právě, že to je imho teďka přesně naopak než píšete .) Vše je easy a když na to máš dost času tak dáš vše.. takže člověk, který raiduje 5-6/7 má nej gear jen kvůli tomu, že nemá life. Dřív to bylo aspoň trochu o skillu a spousta lidí v top-end gearu raidovalo třeba 2-3/7, naopak nějaký lame mohl raidovat 7/7 a bylo mu to k ničemu... To je to co mi vadí, že měřítkem úspěchu je teď na prvnim místě /played...
Na prvních místech by měli bejt lidi co jsou lepší v hraní hry, ovládnou taktiku a dokážou ji bez chyb vykonat a ne retardi, kteří jdou x hodin denně proti stěně, která nakonec povolí .)
Právě, že to je imho teďka přesně naopak než píšete .) Vše je easy a když na to máš dost času tak dáš vše.. takže člověk, který raiduje 5-6/7 má nej gear jen kvůli tomu, že nemá life. Dřív to bylo aspoň trochu o skillu a spousta lidí v top-end gearu raidovalo třeba 2-3/7, naopak nějaký lame mohl raidovat 7/7 a bylo mu to k ničemu... To je to co mi vadí, že měřítkem úspěchu je teď na prvnim místě /played...
Na prvních místech by měli bejt lidi co jsou lepší v hraní hry, ovládnou taktiku a dokážou ji bez chyb vykonat a ne retardi, kteří jdou x hodin denně proti stěně, která nakonec povolí .)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ja sem zatim jen lvl 74 pri launchi sem nemel moc casu prace a tak, takze sem se k tomu cca tyden nedostal vubec a ted to nejak hraju na pohodu, urcite je hra lehci uz tim ze je spellpower jeden hit, itemizace pro druida a shamana jen agi zadna str, obecne proste samy zjednoduseni, uvidim na 80 zatim nemuzu hodnotit, ale zase jestli je ta obtiznost nastavena fakt nizko je to spatne
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Skeeter
- Začátečník

filletzz > ja teda nevim jakou to hru jsi hral doted, ale wowko nebylo nikdo o nicem jinym nez po XX hodinach pokusu slozit bosse. V celym wowku jsem nenasel nic tak slozityho s cim by byl nejak extra velkej problem. Nikdy !! Vsechno se dalo dat jak ty pises po X hodinach i s bandou retardu. Snad teda krome KJ a Muru...Cely raidovani je jen o tom nabrat gear a tim souvisejici zkusenosti a po otevreni dalsiho raidu mazat tam...slozit to vy gearovat se a zase cekat na novej raid...Kdo hleda ve wowku slozitost a chce si tam dokazovat jak ma imba char a jakej je to mazak, ze dal vsechno a zbytek realmu neni ani v polovine by mel mazat do HC progress guildy pac jinak pro nej wowko nema smysl....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lidi mam dotaz. Je mozny abych pri hrani byl neviditelnej vuci pratelum. Neco jako invisible v ICQ hrajes ale ostatni te maj jako offline. Díky
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- Skeeter
- Začátečník

vodny > /ignore tusim, ze na tohle funguje.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Tak to bych nedělal. Když máš ignore, tak ho můžes furt potkak fyzicky, jediny rozdil je v tom, že nevidíš co píše. A vždycky sem to chápal spíše negativně => když někdo moc prudí, skončí v ignore.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No já toho člověka nechci ignorovat jen chci aby prostě když hraje nevěděl že hraju já.
potřeboval bych spíš nějký invisible právě. A fyzicky ho těžko potkám páš já jsem v posledním daťáku a on hraje TBC
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- Skeeter
- Začátečník

To holt asi nejde, leda tak rename 
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, úspěch ve WoW vždy závisel na odehraném čase, ale ten kdo uměl hrát potřeboval času o dost míň než ostatní...Skeeter píše:filletzz > ja teda nevim jakou to hru jsi hral doted, ale wowko nebylo nikdo o nicem jinym nez po XX hodinach pokusu slozit bosse. V celym wowku jsem nenasel nic tak slozityho s cim by byl nejak extra velkej problem. Nikdy !! Vsechno se dalo dat jak ty pises po X hodinach i s bandou retardu. Snad teda krome KJ a Muru...Cely raidovani je jen o tom nabrat gear a tim souvisejici zkusenosti a po otevreni dalsiho raidu mazat tam...slozit to vy gearovat se a zase cekat na novej raid...Kdo hleda ve wowku slozitost a chce si tam dokazovat jak ma imba char a jakej je to mazak, ze dal vsechno a zbytek realmu neni ani v polovine by mel mazat do HC progress guildy pac jinak pro nej wowko nema smysl....
Blizzard se snaží přizpůsobit WoW casual hráčům, ale jak vidno, zřejmě si neuvědomuje rozdíl mezi casualem a špatným hráčem...
To jsou takový ty lidi co stojej u fightu s bossem v ohni, neumí pořádně ovládat svoji postavu, atd... Tyhle lidi by se neměly dostat do další instance, do té doby než se poučí z vlastních chyb a vyvarují se jim.
Přiležitostní hráči by měli dostat šanci podívat se všude, ale určitě by ji neměly dostat všichni... Je třeba rozlišovat mezi těmi co umí hrát a těmi co neumí.
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím. Ale sám vím jak je těžké. Zvyknout si da danou postavu využívat její max přednosti není až tak uplně jednoduché. Faktem je, některé 5man instance nejsou nic jiného než GrupQ v jíném prostředí. Kde jsou ty časy kdy se šlo MC, OL 8x než se podařilo složit bose. Navíc na 5 man Inst se nedá nic naučit. navíc pro české hráče není uplně jednoduché (pokud to nehrají dlouho) orientovat se ve slovníku jiných. Sám to vidím zde na fóru. české stránky o wow toho pro pokročilé moc nenabízí. Takže je to jenom o zkušenostech. A ty se sbírají zatraceně težkofilletzz píše:Ano, úspěch ve WoW vždy závisel na odehraném čase, ale ten kdo uměl hrát potřeboval času o dost míň než ostatní...Skeeter píše:filletzz > ja teda nevim jakou to hru jsi hral doted, ale wowko nebylo nikdo o nicem jinym nez po XX hodinach pokusu slozit bosse. V celym wowku jsem nenasel nic tak slozityho s cim by byl nejak extra velkej problem. Nikdy !! Vsechno se dalo dat jak ty pises po X hodinach i s bandou retardu. Snad teda krome KJ a Muru...Cely raidovani je jen o tom nabrat gear a tim souvisejici zkusenosti a po otevreni dalsiho raidu mazat tam...slozit to vy gearovat se a zase cekat na novej raid...Kdo hleda ve wowku slozitost a chce si tam dokazovat jak ma imba char a jakej je to mazak, ze dal vsechno a zbytek realmu neni ani v polovine by mel mazat do HC progress guildy pac jinak pro nej wowko nema smysl....
Blizzard se snaží přizpůsobit WoW casual hráčům, ale jak vidno, zřejmě si neuvědomuje rozdíl mezi casualem a špatným hráčem...
To jsou takový ty lidi co stojej u fightu s bossem v ohni, neumí pořádně ovládat svoji postavu, atd... Tyhle lidi by se neměly dostat do další instance, do té doby než se poučí z vlastních chyb a vyvarují se jim.
Přiležitostní hráči by měli dostat šanci podívat se všude, ale určitě by ji neměly dostat všichni... Je třeba rozlišovat mezi těmi co umí hrát a těmi co neumí.
- Butch
- Středně pokročilý

dotaz
Za chvili budu s lockem 80lvl a rikam si jakej build na raidy pojedu.
Momentalne leveluji v affi.
Docela bych chtel zustat v affi i potom.
Docela me ale trapi rotace spellu. Preci jen drzet 5 dotek s tim ze ma kazda jine trvani a do toho mastit SB. Na dlouhe fighty to ani tak problem neni. Spis mi prijde ze treba na HC dungy pokud boss nema nad cca 150K HP, jde dps dost dolu. Nez se proste dotky rozjedou, tak uz je dole.
Takze pak na trashi treba 700 dps a na bossovi treba 1500.(za predpokladu ze ma dost hp)
S destrem to ted take neni moc ruzove. Nekdo jede fire specku a nekdo zase zkousi shadow.
Pekne burst damage, ale vzhledem ke gearu, bude ze zacatku dost problem mit crit nad 20%
Vzhledem k tomu ze critical rating je potreba tusim cca dvojnasobny oproti lvl 70 aby mel pak stejne procento critu.
Ma uz nekdo locka na 80lvl nebo zname co ho maji a muzou poreferovat?
Za chvili budu s lockem 80lvl a rikam si jakej build na raidy pojedu.
Momentalne leveluji v affi.
Docela me ale trapi rotace spellu. Preci jen drzet 5 dotek s tim ze ma kazda jine trvani a do toho mastit SB. Na dlouhe fighty to ani tak problem neni. Spis mi prijde ze treba na HC dungy pokud boss nema nad cca 150K HP, jde dps dost dolu. Nez se proste dotky rozjedou, tak uz je dole.
Takze pak na trashi treba 700 dps a na bossovi treba 1500.(za predpokladu ze ma dost hp)
S destrem to ted take neni moc ruzove. Nekdo jede fire specku a nekdo zase zkousi shadow.
Pekne burst damage, ale vzhledem ke gearu, bude ze zacatku dost problem mit crit nad 20%
Vzhledem k tomu ze critical rating je potreba tusim cca dvojnasobny oproti lvl 70 aby mel pak stejne procento critu.
Ma uz nekdo locka na 80lvl nebo zname co ho maji a muzou poreferovat?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

filletzz > a jen tak se zeptam tobe to vadi, ze nekdo nekde stoji v ohni ?? Je to jen jeho (prip. jejich) problem. Stat se tohle u nas v guilde ok, poprve !! Po druhe uz dostanes pojeb a po treti uz nikam nejdes...Nevim kde hrajes ale soude podle toho co rikas asi na DT
Ja hraju v mezinarodni guilde, kde je podminkou neco znat, vek hracu je u vsech 20+ a ver, ze lidi co se dostanou do RG s to co ty pises proste dovolit nemuzou...Pokud si vy berete do raidu lamy co to neumej hrat a pak jen blbe cumej v tom ohni tak chapu, ze te to nebavi....A uprime, jestli se tohle deje v jinejch guildach nez v ty moji me nechava naprosto v klidu...
- Vodnik
- Začátečník

-
Pokud jsi čerstvá 80 a nemáš na sobě T6+SWP výbavu tak affli je na raidy rozhodně nejlepší volba, pokud těch locků není v 25m raidu příliš (limit na 40 debuffů). Je to sice momentálně bezkonkurenčně nejnáročnější caster build, ale dmg dělá skvělou. Jakmile si osvojíš správnou rotaci, tak máš místo v top dmg meteru zajištěné. O správné rotaci se vedou bouřlivé spory, ale v zásadě by to mělo být CoE (pokud jsi jediný lock v raidu a není tam Boomkin nebo DK, mají lepší debuff), Haunt, SB, Corr, UA, CoA (pokud nedáváš CoE), Immo, SL, to akorát dojede první Haunt, pak obnovit, v mezičase spamovat SB. Je co celkem věda, hlavně třeba tapovat ve správném okamžiku těsně před doběhnutím Hauntu, ale zase ne v době nahozené Eradication je celkem oříšek.Butch píše:dotaz
Dmg na trashi jednak není podstatná, jednak je affli lock i v tomhle velice dobře škálovatelný. Prostě těch dotek dáš víc nebo míň, podle toho kolik je v tom packu mobů.
Co se týká výbavy, tak potřebuješ cca 360 spell hit, což není úplně triviální dosáhnout, další preference jsou pochopitelně +spell, +haste, crit je pro affli druhořadý. Něco hitu doženeš talenty (Supression, Cataclysm)
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Vodnik
- Začátečník

-
Jen bych ještě doplnil, že limit na 40 debuffů byl právě zrušen - dnešní blue post na Blizzard fóru. Čili pro affli padla poslední překážka, kromě náročnosti na hraní samozřejmě 
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Butch
- Středně pokročilý

Ja jsem hlavne uplne zrusil talenty jako ruin...nema smysl ho mit kdyz mam 6% critu 
To same jsem zrusil critovani dotek, ze stejneho duvodu.
Oboje zase dam az budu mit minimalne tak 20% crit
To same jsem zrusil critovani dotek, ze stejneho duvodu.
Oboje zase dam az budu mit minimalne tak 20% crit
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Muže mi tu nekdo vysvetlit jak funguje blood death knight? ted si me jeden uz asi po sedme farmi. Ja na full, on na full. Ja mrtvy on furt 100% HP, jak se tak rychle healuji? O tom nuku nemluvim, par vterin a 10k HP v haji. 
Tak ted sem ho dostal, ale on mi to zas obratem vratil. Par sec a bylo po me.
//Edit. Tak uz to mam, probel bude fakt asi v tom blood, frost si ani neprdne.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Protože Blood specializace je určena na tankování a protože Dk nepoužívá štít, jsou ty talenty nastavené tak, aby se mu útokem hodně rychle doplňovali životy.PzKpfw VI Tiger píše:Muže mi tu nekdo vysvetlit jak funguje blood death knight? ted si me jeden uz asi po sedme farmi. Ja na full, on na full. Ja mrtvy on furt 100% HP, jak se tak rychle healuji? O tom nuku nemluvim, par vterin a 10k HP v haji.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

No tak to je super. Opět jsem se potkali, s MS na něm se do něho pral Bladestrom a mu příbývaly HP. Tohle neudrží ani holy/disc priest o dva lvl výš než já, to mám vyzkoušený.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Zajímavé. Mojého huntera zatím žádný DK nesundal.
A že jich nebylo málo.
Dneska před raidem ještě trochu změním talenty.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...