Need For Speed Undercover

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
spike18
Černá karta
Černá karta

Re: Need For Speed Undercover

Příspěvek od spike18 »

pro mně je
1. Most Wanted
2. Underground 2
3. Underground
4. Porshe

starší díly jsem moc nehrál a novější jsou vyloženě hrozné
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Myslim si ze EA moc dobre vi jak to jde s NFS z kopce... Mam info z overenyho zdroje ze dalsi dil pro EA nedela zadny interni studio, ale jedno studio z Londyna. A neptejte se me jak to vim, stejne vam to rict nemuzu. Jen reknu ze pro to Londynsky studio dela spousta nasich krajanu!
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nfs stoji za nakakany smradlavy od 4tyho dilu vejs... dementi z toho delaj konzolovou sracku :evil: :sad: :blee:
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Dr.Evil píše:EA nedela zadny interni studio, ale jedno studio z Londyna.
Tak to by mě fakt zajímalo jaké bude, ale pak zase nechápu jako že EA si nechá dělat hru u někoho jiného?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Možná se pletu, ale EA je hlavně distributor, Half-Life taky "vyrábí" Valve a EA se stará o distribuci, stejně jako Battlefield apod.
OndraC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OndraC »

A funguje někomu na NFSU volant ??? Můj Logitech EX nenastaví správně otáčení volantem, pořád tam cpe pedály.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Všechno naplné a vypadá to jak NFS Most Wanted na LOW... :|
Konzolové sračky, hmm hnus... Vývojáři už neví co by...

...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

spike18 píše:Možná se pletu, ale EA je hlavně distributor, Half-Life taky "vyrábí" Valve a EA se stará o distribuci, stejně jako Battlefield apod.
EA sou i vyvojari. Vetsina tech velkych projektu jde primo z jejich studii. Osobne bych rekl ze to bude tak 1:1 co se tyce distribuce svych vs ostatnich titulu.
0118 999 881 999 119 7253
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

Ta hra je nahovno fakt... pamatam ze kazdy NFS som hral este dlho po dohrani, ale tento som uz tyzden nezapol... a ani v najblizsom case nemam chut
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

NEvím proč všichni nadávají, mě to docela baví :)
(až na stupidní mise typu ukradni auto a uteč 15 policejním vrtulníkům aniž bys ho rozbil.)
Ale jestli mě něco sere tak je to kruhovej Depth of field, a dost přehnaný HDR.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K

Quis custodiet ipsos custodes?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Na to HDR je myslím nějaký mod (stejně tak jako na detailnější textury)..
Nebo si ztmav monitor :|
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

no ja hlavne nemuzu z toho kdyz ujizdim veyronem a narazej do me a predjizdej me policejni jeepy. to je proste uz totalni konec vseho :) az to dohraju tak to pude krasne z disku a do bazaru.
jinak kdyz mi blika nejaky zavod, zmacknu TAB, ihned me to premistí na zavod, vyhraju ho.. zmizi z nabidky zavodu? nebo kdyz zas pojedu kolem tak mi zase vyskoci ze muzu jet ten samej zavod?

nebo nechapu ty ukoly - ten jeden sasek mi nabidne ze chce previst nejaky nakladni auto ze mi da sanci na zivot :) a najednou nic, kdyz se zmackne TAB tak je tam nejaky normalni zavod.. to ty ukoly musim hledat zvlast samostatne po mape?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

souhlasim s Pavel.P. . vse na max. 6x aa a vse zubaty, rozplizly... uz sem to pro jistotu odinstaloval :mrgreen:
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hellraiser »

Zdravím, mel jsem take tento dil uz nainstalovany a sel hned pryc ... ted sem si rekl ze bych mu dal druhou sanci ale kdyz sem to tu zbezne procetl tak opravdu to nema cenu. A presne jak tady nekdo psal: EA nevydaji ani demo z jednoho prosteho duvodu: kdyby jo tak kazdy zjisti jaka to je sracka a nebude to kupovat! akorat se z nas snazi dostat penize. takze se vratim ke GRIDu a objednavam TDU (abych se pripojil do krasneho online sveta automobilu :) ) lidi zdar a silu, nejak uz to s EA musime vydrzet kdyz to sou takovy masla :(
PC: MSI Z77A-G45, Intel Core i5-3570K, 4x4GB DDR3 1600 MHz, AMD Sapphire HD7950 3 GB, 256 GB SSD Crucial m4, 1000 GB WD, 2x250 GB HDD WD, 500 GB HDD WD, FractalDesign Define R3, 560W Seasonic X Gold, ASUS Xonar DX\DG; LCD: Dell U2412M Keyboard and Mouse: Roccat Isku Illuminated and Roccat Kone+
cyraa
Nováček
Nováček

Příspěvek od cyraa »

Zdraví mám dotaz jestli se dá spustit na HP 530 hra jako je NFSC i v omezené kvalitě.
HP 530 Procesor/ CPU Intel Core Duo T2050 1,66GHz,Ram 1,5Gb,Intel®GMA 950; Až 224 MB,Conexant CX20549
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jak koukám na spec. toho noťasu, tak by to byl zřejmě očistec. Btw, myslíš Undercover o kterém je tento therad a nebo Carbon, z toho co píšeš bych si tipnul spíš Carbon.
Goldnoob team proud member!
cyraa
Nováček
Nováček

Příspěvek od cyraa »

mám to nainstalováno,ale ne a ne naskočit,naběhne černá obrazovka pár sekun setrvá a pak se nic neděje.
chtěl bych vědět jestli se to někomu podařilo rozběhnout,nebo to ani nejde na takové stroji

v jiných diskuzích jsem se dočítal o problémech GF ale žádné řešení
HP 530 Procesor/ CPU Intel Core Duo T2050 1,66GHz,Ram 1,5Gb,Intel®GMA 950; Až 224 MB,Conexant CX20549
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hra je originál ?
cyraa
Nováček
Nováček

Příspěvek od cyraa »

ano je originální.

EDIT

přitom ji mám spuštěnou ještě na stolním pc a tam jede bez problémů akorát se tam střídá mnoho účastníků,poradte prosím,děkuji

//Thellwin - sloučen dvojpost
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jaký je OS ? Tu hru spustíš, problikne to do černé obrazvky a pak co ? Vrátí se to zpět do Windows a nebo to musíš "sestřelit" ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“