Problém s EEE 1000 H

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
ajkl
Nováček
Nováček

Problém s EEE 1000 H

Příspěvek od ajkl »

Dobrý večer,
dnes mi přišel Asus EEE 1000H, ke kterému jsem si dokoupil 2GB paměťový modul http://www.alza.cz/2gb-so-dimm-ddr2-667 ... d71261.htm
Na jiné zdejší diskusi jsem si přečetl, že by tento modul měl bez problémů fungovat, ale když jsem ho do notebooku nainstaloval, tak mi systém hlásí stále pouze 1GB.
Mohli by jste mi poradit co s tím, jestli není potřeba někde v biosu něco povolit nebo tak.

Děkuji Ajkl
vlhavel
Nováček
Nováček

Re: Problém s EEE

Příspěvek od vlhavel »

Četl jsem to také, po přidání paměti bych asi hledal možnost reset biosu.Bohužel však nevím, jak je to konkrétně dostupné u tohoto stroje, třeba poradí někdo, kdo ho již má. Já bych to zkusil dotazem přímo na Asus pobočku. Mnoho zdaru-noťas mám připraven pro dceru k vánocům.
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

Staci len vojst do BIOSu a on si to sam obnovi. BIOS na EEE funguje tak ze pokial je zapnuty Quick Boot tak pouziva poslednu znamu konfiguraciu. A tu obnovias az vstpom do BIOSu
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
ajkl
Nováček
Nováček

Příspěvek od ajkl »

Děkuji za radu, už jsem to sám zjistil. Problém byl v tom, že jsem se nemohl do biosu dostat přávě kvůli quick bootu. Naštěstí se nakonec povedlo. Ještě jednou díky.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“