Black Mesa
Moderátor: Baneshee
- Zdenek Teska
- Začátečník
Black Mesa
Nazdar hoši
Dočetl jsem se o tomto "projektu" v LEVELU.Jediné co jsem se tam dozvěděl,je to že, Half-Life Source je po grafické stránce chudý
No a Black Mesa: Source prý bude to pravé ořechové
Byla u toho taky tahle adresa http://forum.leakfree.org/viewforum.php?f=33 Bohužel tam není ani slovo česky
Kdo má o tomto projektu nějaké info,prosím podělte se
Dočetl jsem se o tomto "projektu" v LEVELU.Jediné co jsem se tam dozvěděl,je to že, Half-Life Source je po grafické stránce chudý
No a Black Mesa: Source prý bude to pravé ořechové
Byla u toho taky tahle adresa http://forum.leakfree.org/viewforum.php?f=33 Bohužel tam není ani slovo česky
Kdo má o tomto projektu nějaké info,prosím podělte se
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
- mina
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to, predelat HL1 do Source enginu. To co calve vydava - HL:S jaxi nema se source enginem moc spolecneho a proto se par nadsencu rozhodlo, predelat to uplne kompletne (jako je predelanej CS:S). Podle toho, co pisou na tom foru, by to mohlo bejt dost cool
P.S. Na strankach steampowered.com sem se docet, ze valve predelali HL1 do S proste jen proto, aby meli neco navic, co mohli nacpat do silver a gold interentovejch edic. A odflakli to, protoze vedeli, ze to nekdo nabeton kompletne predela a oni na to svym paskvilu tak jako tak videlaj...
P.S. Na strankach steampowered.com sem se docet, ze valve predelali HL1 do S proste jen proto, aby meli neco navic, co mohli nacpat do silver a gold interentovejch edic. A odflakli to, protoze vedeli, ze to nekdo nabeton kompletne predela a oni na to svym paskvilu tak jako tak videlaj...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate
- Zdenek Teska
- Začátečník
Ten Half-Life Source opravdu pěkně odflákli Teď jsem koukal na odkaz co sem dal Geo
http://alyx.angsthase.info/index.xml
Doufám že Black Mesa to dožene
http://alyx.angsthase.info/index.xml
Doufám že Black Mesa to dožene
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
- Delarge
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Black Mesa: Source
It's alive!
http://blackmesasource.com/
Ne, vážně...tohle sfoukne všechny střílečky za poslední tři roky dohromady jako svíčku.
http://blackmesasource.com/
Ne, vážně...tohle sfoukne všechny střílečky za poslední tři roky dohromady jako svíčku.
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
- Krteq
- Čestný člen
-
Souhlas. Pokud to bude mít aspoň z poloviny stejnou atmosféru, náboj a kupu hádanek jak se dostat dál bude to bomba... HL1 jsem dohrál 3x... ta hra mě ve své době totálně dostala.
P.S.: Podle toho traileru to vypadá, že levely budou úplně stejné
P.S.: Podle toho traileru to vypadá, že levely budou úplně stejné
- dark-han
- Začátečník
JJ vypada to naprosto stejne jak HL1 akorat v novym kabate.Urcite si to zahraju o tom zadna.Doufam ze tam daj co nejvic "hadanek" a zvedavej su i na zbrane.Doufam ze tam bude Gavity gun.Jinak Valve by uz mohlo vydat konecne Episode 3 at je zase co parit.Atmosfera z traileru primo tryska takze se tesim jak malej kluk a i kdyz to bude co uz tu jednou bylo doufam ze to bude aspon trochu odlisny.
CPU:Intel i5 4670K,MB:ASUS Masimus VII Ranger,GPU:GTX260 216 ZOTAC AMP2,RAM: DDRIII Crucial Ballistix Sport 2x4GB 1600MHz,Zdroj:Seasonic MII520W,G5+qiip fabric L
- Maranov
- Mírně pokročilý
BMS je špička, sleduju už nějaký čas tento projekt a jdou čím dál lepší.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
- spike18
- Černá karta
-
Nikde jsem se nedočetl, jestli půjde o striktní remake, nebo budou přidávat i vlatní nápady. Ví někdo více?
- Krteq
- Čestný člen
-
Vypadá to, že to bude "jen" remake...
Více na http://blackmesasource.com/about.phpBlack Mesa (formerly Black Mesa: Source) is a Half-Life 2 total conversion remaking VALVe Software's award-winning PC game, Half-Life. Utilizing the Source engine, Black Mesa will reintroduce the player as Doctor Gordon Freeman, along with the original cast of memorable characters and environments seen in Half-Life. Black Mesa was built and founded on the basis that Half-Life: Source was inadequate as the Source engine port of Half-Life, regardless of the intentions of VALVe Software. As such, Black Mesa was founded to fully reconstruct the Half-Life universe utilizing Source to its fullest potential in terms of art detail, level sizes and code features. This total conversion will not require Half-Life: Source to play - only a copy of any Source Engine game installed on Steam.
- spike18
- Černá karta
-
Tim líp ostatně, není problém domodovat Black Mesu
- Delarge
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Uplně stejný to taky bejt nemá...Nová AI, lehce doplněnej příběh, co-op mód, snad i rozsáhlejší levely, něco v tom smyslu jsem zaslech. Ale samozřejmě základem to zůstává HL1.
Ohledně Gravity Gunu, ten tam nebude...
Ohledně Gravity Gunu, ten tam nebude...
Naposledy upravil(a) Delarge dne stř 3. pro 2008, 21:05, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
- Kedlub64
- Začátečník
Tak jsem viděl trailer a vypadá to suprově
HL1 jsem nikdy nehrál a tak to s Black Mesou musím napravit
- Delarge
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No tak to bude jako by ses znova narodil...Kedlub64 píše:Tak jsem viděl trailer a vypadá to suprově
Sakra, taky bych si chtěl Halfa zahrát poprvý v takovýmhle provedení
- Krteq
- Čestný člen
-
Však Half-Life byl na svou dobu špička... to co dokázal modifikovaný engine od id Softu bylo v tu dobu nepřekonatelný
- Kedlub64
- Začátečník
Njn, je to legenda
Tenkrát jsem ale pomalu nevěděl, co to je počítač
Ještě dotaz, podle toho co bylo napsáno bude Black Mesa požadovat jinou hru na Source enginu. Je jedno jakou?
Tenkrát jsem ale pomalu nevěděl, co to je počítač
Ještě dotaz, podle toho co bylo napsáno bude Black Mesa požadovat jinou hru na Source enginu. Je jedno jakou?
- Krteq
- Čestný člen
-
Jop, mělo by to být jedno (nebo aspoň to tam tak píšou)
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Původně to mělo být cokoli+CS:S, teď to už je "jen" cokoliv s Source enginem.
O tomto projektu vim již docela dlouho, ale zapomněl jsem na něj. Těším se ale dost, přecejenom hrát HL na 19" ws není nic pěkně koukatelného (ale dohrál jsem to až k Nihilanthovi ).
HL si zaslouží pořádnou a kvalitní konverzi na novější engine a uzavřít ságu (EP3).
O tomto projektu vim již docela dlouho, ale zapomněl jsem na něj. Těším se ale dost, přecejenom hrát HL na 19" ws není nic pěkně koukatelného (ale dohrál jsem to až k Nihilanthovi ).
HL si zaslouží pořádnou a kvalitní konverzi na novější engine a uzavřít ságu (EP3).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- dark-han
- Začátečník
Tak ja sem asi taky jeden z mala co HL1 nehrali(bohuzel sem slusne PC dostal kdyz zrovna frcelo NFS:U a GTA:SA ).Dvojku jsem hral asi 3x dokonce i vsechny episody a pro me lepsi singl FPS neni... Tedka mam ale male dilema,pockat si na BM:S nebo si dat nejdriv normal HL1Kedlub64 píše:
Sakra, taky bych si chtěl Halfa zahrát poprvý v takovýmhle provedení
PS: To ze sem nehral HL1 beru jako nedostatek ve vseobecnem vzdelavani a budu ho muset napravit!!!
CPU:Intel i5 4670K,MB:ASUS Masimus VII Ranger,GPU:GTX260 216 ZOTAC AMP2,RAM: DDRIII Crucial Ballistix Sport 2x4GB 1600MHz,Zdroj:Seasonic MII520W,G5+qiip fabric L
- WoiTa
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Podle domovských stránek tohoto projektu (www.blackmesasource.com) vyjde Black Mesa Source ještě letos. Už se nemůžu dočkat.
- Maranov
- Mírně pokročilý
Snad jim to vyjde... nikde nechtěli říct nějaké konkrétní datum - prostě "2009"
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)