Teraz ma napadlo ze v GTA som cheatoval preto ze GTA som modoval nove auta budovy atd. takze stale som pouzival cheat na zivot ale v online necheatujem to urcite nie..
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870 4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
nikdy, ci uz v SP, alebo MP, ani v casoch, ked som sa hraval na Didaktiku som necheatoval a kazdu hru, co som chcel, som rpesiel az dokonca aj bez podvodov.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22 ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8 STEAM•uubuuW ... EVE Online•H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Kdysi dávno, když jsem začínal hrát, tak se prostě v těch největších zákysech cheat použil. Dneska už ne. To už pak neni nic ve hře nebo hra samotná výzvou. Jediný, kdy cheat použiju, je PO dohrání GTA, kdy se chci pořádně vyblbnout a nechci furt začínat u nemocnice . Lidi, co cheatujou neodsuzuju, ale nesmí to bejt v MP. To je svi*árna. U takovýho D2 mě dokáže vytočit člověk, co si nadupuje výbavu a pak ze sebe dělá největšího mistra. Takový lidi oběsit na myši a do nosu jim nacpat klávesy (klidně bych je nacpal i někam jinam ).
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Ano, někdy když se mi hodně nechce, nebo pro srandu, projít si hru třeba už na začátku se všemi zbraněmi nebo zkouším nějaké srandovní cheaty/konzolové příkazy. (v Quake Engine a Age of Empires, třeba ) Řekl bych, že jsem cheaty používal spíš v minulosti, teď už se tolik nevyužívají, trainery atd. jsem nevyužil nikdy.
V multiplayeru nikdy necheatuju, nepoužívám hacky, scripty ani bugy; tyhle lidi bytostně nesnáším, pokud to není opět v rámci "srandy všech", kdy se ani nehraje, a zkouší se blbosti. (třeba v HL2:DM a jeho fyzikou )
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024) MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400 POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630 AUDIO:Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k "A Man's mortality is a compass that points his way in life."
no v MP zasadne necheatuju, vlastne jedninou klicku kerou sem pouzil bylo otevreni lvl 55 v cod 4, jenze to uz bylo v dobe kdy stejne behaly samy lvl 55 a to je pak clovek dost v nevyhode co se tyce perku, no nakonec stejne sem si rozjel od zacatku "svuj" profil, jinak driv obcas v singlu, ktreba ve starcraftu jak branite za terany zakladnu proti zergum, sem v ty dobe nevedel co mam delat tak sem strasne dostaval naprdel jen co sem vytahl paty ze zakladny a nevedel co delat, tak sem si nacheatoval konec mise jo a jako vedlejsi efekt nesnasim kdyz jaka koliv hra kdekoliv pouziva odpocet, uplne me to vytaci a mam chut to hned vypnout
kdysi jsem pouzival cheaty v Jagged Alliance 2 na zpestreni hry, stejne tak jsem cheaty pouzival ve vsech GTA ale to az kdyz jsem je mel regulerne dohrane a jen jsem se bavil cheaty...
jinak v multiplayeru zasadne necheatuju, jen obcas vyuzivam bugu hry, takze kdyz me jeste ted po dlouhe prestavce pusti ke call of duty tak mu vyskacu v nekolika mapach mimo nebo nekam na barak, budto klasickym strafe jumpem nebo granatoskokem, taky umim behat se zamerenou puskou...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Kdyz jsem driv hraval hry, tak vzdy jen s cheatama Asi proto, ze me nebavilo hrat, ale chtel jsem videt co to umi. Jak jsem si prohlidl grafiku a prosel vsechny levely, bylo to jako kouknout na prima film a hura zpatky do prace
Jedina hra co me kdysi bavila byl Horac a pavouci (pametnici znaji) a z "novejch" asi spider solitaire (fakt nemam uchylku na pavouky, je to jenom shoda jmen )
No, 4 lidi z 28 je docela smutne. IMHO celkem vysoke cislo.
Muzete se prosimvas vyjadrit i ti, kteri cheaty pouzivaji? Nebudeme vam nadavat, jenom bychom radi znali duvody. Samozrejme ted hovorim o MP hrach, ktere se hraji proti ostatnim lidem, na nejake SP hratky sere pes....
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Ja chetujem vo Warrocku a to preto ze sa tam najde neaky cheater proti ktoremu sa normalne neda hrat.Predtym som hral Warrocka poctivo od zaciatku este betaverzie 2,5 roka.Potom sa zacali viac a viac objavovat cheateri tak som im zacal robit tak zle ako oni mne.To je moj jediny dovod.Odplata.
CPU: Core i7-3930K @ 4400Mhz / 1.30V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,LCD: 30"HP ZR30w,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
Youki píše:Ja chetujem vo Warrocku a to preto ze sa tam najde neaky cheater proti ktoremu sa normalne neda hrat.Predtym som hral Warrocka poctivo od zaciatku este betaverzie 2,5 roka.Potom sa zacali viac a viac objavovat cheateri tak som im zacal robit tak zle ako oni mne.To je moj jediny dovod.Odplata.
Cize si taky isty cheater,nieje medzi vami rozdiel, uvedomujes si to?
Inak, niektori hraci su casto tak dobri, ze "noobovi" sa zda ze cheatuju...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22 ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8 STEAM•uubuuW ... EVE Online•H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
MP nehrávam, nie je na to čas.
Ale keď sa dostanem k hraniu v SP, tak mám dosť často tak málo času, že keď sa nedarí a mal by som to opakovať x-krát, tak tú pasáž radšej cheatnem... Pretože dohrať hru s prestávkami aj mesiac - potom už vôbec neviem o čom bol príbeh a rovnako sa vytráca ten efekt zaujímavosti...
A áno, aj tak ma to baví...
Ako príklad úvediem Diablo II. Existujú hráči, ktorí kvôli nejakému setu urobia 100krát Mefrun. Alebo robia runy na veci, ktoré predávajú za peniaze. Ak to niekoho baví, tak OK = ja si prihodím nejaké bubáky a konečný efekt je ten istý. A potom sa venujem už len príbehu a mašírovaním hore dole do mesta sa nezaťažujem...
Možno si kazím ten správny pôžitok z hry, ale je to moje rozhodnutie.
Ale aj ako som tu čítal, podľa mňa je aj využívanie rôznych bugov v hre istý druh cheatovania - a to nikto neodsudzoval...
Online hry sú trochu iné kafe, tam je rozdiel v tom, že môžem kaziť hru niekomu inému, kto práve chce hrať poctivo... Ale to je o svedomí a kultúre samotných hráčov, ktorí to takto kazia.
i5 3570K, Asus Maximus V Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, NVidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
V singlu cheaty pouzivam kdyz se nekde tzv. seknu.
Kdysi jsem to nedelal a cheaty zavrhoval. Ale dneska, kdo ma cas hrat nejake zasekove misto ve hre hodinu? Ani prd, cheat, trainer a valim dal.
V multaku cheaty nepouzivam, protoze tam vetsinou souperim s zivym protivnikem a bylo by me trapne.
Blizzard nedavno masivne banoval diablo2 accounty za pouzivani nepovoleneho software, naprosty souhlas.
cheaty používám, ale způsobem, že si chci udělat hru jinou, např. v nějakém rpg si udělám lepší postavu než by šlo, ale pak si dám nějaké restrikce, jako třeba když si vzpomenu na fallout tactic tak že to projdu jen s jedinou postavou a pod.
většinou to ale dělám až po normálním dohrání, abych měl chuť si tu hru zahrát znovu
mp nehraju, a ani by mě nenapadlo nějak si pomáhat
V SP napr. v NFS ked xcem testnut ine auta a mam dohrane tak hodim trainer na money a tak. Inak su neska hry dost na stupidnej urovni takze cheaty ani vlasne netreba...
V MP som nikdy necheatoval a to som hodne dlho hral CS 1.6.