jinak sem nic jiného dlou nespálil (klep klep klep na dřevo )
Copak se nám podařilo spálit...
- viky58
- Černá karta

-
Re: Copak se nám podařilo spálit...
sic jiný kus HW ale pisnu to sem
tak sem omylem zapojil napjeci šnuru misto do 230v ale strčit sem ji do 120v beee sakra chromatograf zadrnčel zapištěl pufnul a smard a kouř , už ani nepípne je total KO chudak malej , no nic stejně byl to starej kus spiše muzealni kousek 
- RiCK
- Začátečník

Naposledy K610i zakladovku pri zapojeni do PC cez USB kabel - diody na klavesnici a display pekne zasvietili a fuččč... už len dym zo zadnej casti mobilu. Asi nejak yskrat ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- viky58
- Černá karta

-
Tak po dlouhé době sem odělal asi desku nebo spiše řadič na ni
MSI P35 neo2 sem čistil kompik a podřalo se mi ulomit konektor SATA nebo spiše nalomit a to tak že sem ho na pul urval z desky aji z cestama
tak sem dal spatky a zalepil (jelikož cesty vypadaly neporušeně ) ale jak sem to skoušl jestli jede tak bohužel mám dva kanály SATA mrtvé

- postel114
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
me vcera odesla X850XT PE
nejak jsem nedaval pri testovani chlazeni pozor, a vyzkratoval ji sroubovakem.Zasycela a obraz byl pryc
ma chyba...
nejak jsem nedaval pri testovani chlazeni pozor, a vyzkratoval ji sroubovakem.Zasycela a obraz byl pryc
ma chyba...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
minuta ticha,... odesel do vecnych lovist, do rozlehlych silikonovych plani...muj oblibeny monitor
R.I.P
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CRT nebo LCD?
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Promazáno... Že je tohle relativně volné téma ještě neznamená, že je sem třeba posílat každou kouřící věc z youtube, která navíc nemá žádnou souvislost s vámi. Díky
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Little Z
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ja som spálil HDD od western digital....
odpojil som molex počas chodu
...
len iskra a na druhý deň sa už išlo na reklamáciu
odpojil som molex počas chodu
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To není SATA disk, co umí hotswap 
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Mirek E.
- Začátečník

-
Jó, taky se mi pákrát stalo, byl jsem zvyklí na SATA, kterým to nevadí, tak jsem za chodu odpojoval třeba IDE disky...Little Z píše:ja som spálil HDD od western digital....
odpojil som molex počas chodu...
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Blbost, pokud to nebyl ultrastarý disk, zdroj a deska, tak hotswap není problém, já hotswapuju IDE, SATA - disky i mechaniky a bez problému
.
Akorát teda teď spíš už jen SATA, neboť od něj tu mám volný kabel (a připravený nahoře bedny) na připojení dalšího disku/mechaniky + redukci IDE-SATA.
Akorát teda teď spíš už jen SATA, neboť od něj tu mám volný kabel (a připravený nahoře bedny) na připojení dalšího disku/mechaniky + redukci IDE-SATA.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Atapi
- Začátečník

Hmm, jediný co se mi zatím povedlo oddělat jsou 2 EC zdroje. Odešla stará deska a vzala sebou jeden zdroj (možná to bylo naopak, EC no, kdo ví), po výměně zdroje odešel i ten druhej 
Pak ještě pár roztrhanejch CD/DVD v mechanice, ale po vyčištění vždy pohoda, takže to nic...
//Jinak kdyby to nebylo jen z PC, tak desítky tranzistorů, diod a kondíků (poslední 2 jsou celkem efektní) ve škole
Pak ještě pár roztrhanejch CD/DVD v mechanice, ale po vyčištění vždy pohoda, takže to nic...
//Jinak kdyby to nebylo jen z PC, tak desítky tranzistorů, diod a kondíků (poslední 2 jsou celkem efektní) ve škole
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli hotspaw znamena odpojeni napajeni za chodu tak to u disku ATA delam a nic. Jinak o tom co sem spalil tak v nedavne dobe akorat pojistku ve skolnim multimetru
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- srna
- Středně pokročilý

hotswap u disku znamena to ze je muzes prehazovat za chodu PC (pouziti nejcasteji u serveru)
u normalnich disku silne nedoporucuji
u normalnich disku silne nedoporucuji

- NEONET
- Středně pokročilý

doplnim srnu: ale hotswapu se u serveru vyuziva predevsim pokud jsou disky v RAID poli o velkem poctu disku, dke muze byt urcity pocet disku v jednu chvili offline, takze kdyz se poskodi disk, za chodu systemu se vytahne hotswapem, v supliku se disk vymeni (data v poli jsou netknuta) a novy disk se da spatky do supliku a pole se obnovi a zapise sva data i na novy disk
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- `x3on
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me se podarilo odpalit p4 3,2 ghz prescott... socket 775 .. samozrejme ze sem na nem mel box.. a bohuzel jsem ho rok necistil - u nas se celkem dost prasi... nechate na stole pres noc mobil a rano mate vrstvu prachu... takze tak... a nemel jsem zaplou tepelnou ochranu... pustil jsem ze srandy orthos (idle 50 stupnu) a odesel do kuchyne si uvarit kavu... jak sem prisel do pokoje bohuzel uz byl pc vyply a po zapnuti nenabehnul.. ani cpu v jine desce... skoda ho.. radiator...
- NEONET
- Středně pokročilý

pokud vim, tak ja se pokousel dpalit presscotta 530 a neslo to, hnal jsem ho na 4GHz s boxem, teploty v loadu 101°C a on ne a ne zhoret, akorat se po par minutach komp vypl, ale ty procaky maji tepelnou ochranu
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- jan57
- Nováček

-
já jsem kdysy zapoměl dát pastu na athlona xp najelo do biosu a šmytec, tak jsem ho napatlal a odnesl do obchodu "odborníkovi" zkusit reklamaci ,ten měl na stole desku zapojil to do toho ůplně bez chladiče dal na to palec a zapnul to .Po asi 2 vteřinách houknul k....va to pálí a reklamaci mi uznal (jó kde jsou ty časy)
- viky58
- Černá karta

-
To jan57
A kde že to bylo ?
abych tam nehodou nevlez do takového obchodu
A kde že to bylo ?
abych tam nehodou nevlez do takového obchodu
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě naštěstí nic až na 1 80mm FAN, který jsem měl podezřele zapájený a nějak se propojily nezaizolovaný kabely.
Kámošový manželce se podařilo odpálit MoBo Asus M2N-E tím, že do USB ve front panelu case dávala flashku (asi obráceně) a fakt ji tam narvala
MoBo KO, najely akorát větráky, pak nic... Ještě je v záruce, dám vědět, jak to dopadlo 
Kámošový manželce se podařilo odpálit MoBo Asus M2N-E tím, že do USB ve front panelu case dávala flashku (asi obráceně) a fakt ji tam narvala