Pomůže mi Gigabyte 9800GTX+ 1GB DDR3

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Tranmes
Nováček
Nováček

Pomůže mi Gigabyte 9800GTX+ 1GB DDR3

Příspěvek od Tranmes »

Zdravím,
mám tenhle počítač a potřeboval bych vědět jestli mi tato grafická karta pomůže hrát CoD 5,Need for speed undercover a GTA 4

# MB ASUS P5 VDC-X
# CPU P4 3,4 GHz 2MB
# RAM DDR 400 2048 MB
# VGA ASUS 7600 GS 512MB
# HDD 160GB SATA

//barco - presun do správnej sekcie
Caderom
Začátečník
Začátečník

Re: Pomůže mi Gigabyte 9800GTX+ 1GB DDR3

Příspěvek od Caderom »

9800GTX+ by pomohla u CoDa a NFS:Uc, pokud by měla adekvátní procesor. Jednojádrové Pentium 4 je velmi nedostatečné. Na GTA4 raději nějakou dobu zapomeň, bez quadcore / hodně přetaktovaného dualcore a minimálně GTX 260 se neobejdeš, viz. http://www.ddworld.cz/index.php?option= ... &Itemid=85 .
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Upgrade v tejto podobe je zbytočný, doporučil by som rozsiahlejší a to min CPU, MB, RAM a VGA (a možno aj PSU).
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

podle me ti bude bohate stacit naka HD4830 kterou muzes paradne nataktit a pak ses vykonem nad HD4850 tj i nad 9800GTX+. A to za supr cenu protoze HD4830 nam zlevnuje a uz ted je k sehnani za cenu kolem 3tis s DPH
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Stratos píše:podle me ti bude bohate stacit naka HD4830 kterou muzes paradne nataktit a pak ses vykonem nad HD4850 tj i nad 9800GTX+. A to za supr cenu protoze HD4830 nam zlevnuje a uz ted je k sehnani za cenu kolem 3tis s DPH
Radši bych se vrátil do říše reality, to by musel taktovat jako drak tu P4. Pokud si myslí na GTA 4, tak by byla lepší investicí asi konzole :-D
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Trek píše:
Stratos píše:podle me ti bude bohate stacit naka HD4830 kterou muzes paradne nataktit a pak ses vykonem nad HD4850 tj i nad 9800GTX+. A to za supr cenu protoze HD4830 nam zlevnuje a uz ted je k sehnani za cenu kolem 3tis s DPH
Radši bych se vrátil do říše reality, to by musel taktovat jako drak tu P4. Pokud si myslí na GTA 4, tak by byla lepší investicí asi konzole :-D
nevim kde zijes, ale na HD4830@HD4850 si GTA4 zaparis uplne bez problemů.
Naposledy upravil(a) Stratos dne pon 8. pro 2008, 15:05, celkem upraveno 1 x.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Neide iba o grafiku, ale o to že môže kúpiť hocijakú výkonnú VGA zbytok zostavy je príliš slabá a to ani nehovorím o GTA4.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

sTano11 píše:Neide iba o grafiku, ale o to že môže kúpiť hocijakú výkonnú VGA zbytok zostavy je príliš slabá a to ani nehovorím o GTA4.
tak nemusi mit detaily na max. Ono stejne ta hra vypada na Low skoro stejne co na max. A zatim bych tu hru stejne nehral kdyz je zabugovana jak prase a pockal bych si na poradnej patch.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Ted jsem se dival na tomshardware a proste ten procik je slabej. Vzpomnel jsem se i na kamose, ze pred asi milionem let to mel taky a kupoval pak e2180 nebo co, kterej das na 3 giga bez problemu. Pokud mas ale overeny, ze ten procik jede v pohode, tak klidne, ja zas takovej prehled nemam.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“