GTA 4 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
roman2
Začátečník
Začátečník

Re: GTA 4 - o hře jako takové

Příspěvek od roman2 »

barco píše:
Kositch píše:při hře se člověk chce hlavně bavit a to si myslím, že GTA plní na 100%. Příběh, dialogy atd. vše jako při starém GTA a po chvíli hraní vás atmosféra hry, města vtáhne do děje a už se nebudete chtít pustit. Takové jsou mé dojmy z nového GTA.
100% súhlas :thumbsup:

Najmä tie dialógy a vykreslenie postáv, Brucie ftw ! Pri misii, kde som závodil s Cometom som sa na jeho komentároch fakt dobre zasmial :lol:
jj, Brucie je super. neviem ci je to iba nahoda alebo zamer, ale Brucie je velmi podobny postave FPS Douga z purepwnage
http://www.youtube.com/watch?v=TsQFYceNZS8
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Baneshee píše:hypnotic666: Ten lepsi telefon fasnes az dost pozde, chvili pred tim nez se dostanes do tretiho mesta (taky zalezi jaky mise delas), takze vydrz :)
Heh, už ho mám :) Napsal jsem tenhle dotaz, rozjel novou misi a v ní ho hned dostal :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
kadet
Nováček
Nováček

Příspěvek od kadet »

chci se zeptat, jestli někdo nevíte jak se dá ovlivnit skok na motorce (přenášení váhy dopředu a dozadu) 8)
PC: Cpu: Intel Core 2 Duo E7200@3,42Ghz, Chladič: Arctic-cool. Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-Pro,Gpu: Gigabyte HD4870 512Mb, Ram:DDR2 A-data Extreme Edition 800+ 4Gb (2x2Gb), Hdd: Samsung F1 640Gb Mechanika: LG GH20LS15 Lightscribe PSU:Fortron 650W ATX OS: Vista 64bit / Linux Ubuntu
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

ctrl predek a shift zadek
HenryPotter
Nováček
Nováček

Příspěvek od HenryPotter »

Chtěl bych se zeptat jestli musí být zapnutý Social Club a Windows Live i při hraní singleplayeru. Předem díky za odpověď.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Social Club ne, ale bez Windows Live ti nepujdou ukladat savy
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
HenryPotter
Nováček
Nováček

Příspěvek od HenryPotter »

A nejde to nějak obejít, protože já v tom NB teď asi měsíc internet mít nebudu. Tak to je v háji, krvavé nároky na HW, nutnost mít stále zapnutý internet s aplikací napozadí. Ach, jo.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

ten Windows Live funguje i v offline rezimu...

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

Heledte jak si sprovoznim ty pratelske sluzby ? Tedka jsem napriklad zabil Playboye a ve statiskach mam 60% pratestvi u Dwayna, takze kdyz mu zavolam mel by mi poslat auto chlapku. Ale kdyz mu zavolam tak mi rika .. proste zaznamnik .. Nevite jak na to ?
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Pokud chces od postavy naky sluzby, praci atp, tak nedavej volat (call) - to vezme vzdycky zaznamnik. Jsou tam na vyber dalsi veci jako Job, podle toho co to je za postavu. Pokud tam nic nemas, tak jeste nemas ty sluzby funkcni, bud potrebujes vic jak 60% oblibenost nebo to bude az po nejakych dalsich misich
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

Jojo mas recht tak ja to nemam jeste odemceny.

Jinak chapete nekdo tu misi Final Interview ? Dostaneto od toho policajta mate jed do intertnetovy kavarny, ale jakmile si prectu vsechny emaily nevim jak dal...
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Po príchode do 2. mesta hra zmení svoj charakter ...
Konečne už niesom otrhaný prisťahovalec oblečený v teplákoch, ktorý plní podradné misie ale nájomný vrah v štýlovom obleku 8-) Tak sa mi to páči !
.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tjn :D Docela rozdíl proti těm ruským teplákám ze začátku hry :)Doufám, že ve 3. části města dostanu nějakej pořádnej barák s obrovskou garáží + na konci hry nějaký stálý přísun peněz, jako tomu bylo v gtasa, protože ty zbraně jsou strašlivě drahé :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

IMI: Si precti ten mejl, uz nevim jak to presne bylo. Ale je tam odkaz na naky webovy stranky, tam najdes volny mista a das ze chces jit na pohovor. Potom te pozvou a musis v urcitej cas prijit k ty firme v saku a pri pohovoru oddelas sefa, vezmes nejaky papiry a zdrhnes.

hypnotic666: Uz si delal vykradeni banky? Po te misi uz jsem problemy s penezma nemival
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

No ja nevim jak vy ale ve druhym meste jsem od vcera, a porad mam ty stejny hadry, na zacatku hry jsem si koupi akorat nove gate :D ...Asi se musim poohlidnout po nejakych novych.

jinak s penezi nemam vubec problem beru to co prijde a sbiram porad zbrane po mrtvych tim si zajistuju ze si nemusim nic kupovat. Maximalne vestu nebo nejakej ten granat.
A taky hodne strilim bouchackou a ta je lacina.
Kdyz semi otevrelo druhe mesto, otevre se aj dalsi obchod se zbranemi, tak bezte do toho prveho a zabte toho delara nabehne na vas par chlapku vsecko pokoste a seberte zbrane, dealer mej u sebe deserta....
Tedka jakmile mi v dojdou naboje vytahnu deserta a palim o sto sest. Je to dobra nahrada. Ale pak uz si toho v tom obchode moc nekoupite. Musite chodit do druheho :-D
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Kamera je trochu divná, ale už jsem si zvyk :roll:
Naposledy upravil(a) indigo dne ned 7. pro 2008, 16:30, celkem upraveno 2 x.
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

no aj mam zase jinej problem tedka kdyz delam to interview tak mi to pise at se prevlecu nebo co, protim jsem si koupil nove obleceni pred chvili, co s ti m?;p
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Musis si koupit oblek u perseusa a boty. Taky mi to neslo tak sem to restartnul a vsim sem, si ze jsem mnel nasazeny bryle, coz te hre asi vadi tak je kdyztak sundej :) Nevim jestli to bylo brejlama nebo pomoh reset ale pak to slo.
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

No ja si prave koupil veci od perseusa, nejaklej bilej oblek. Nejaka cubka pred vchodem na me rvala proc se oblima jako David Coprefield ( nebo jak se pise ) :D .... Na tohle jsem si musel oblect cerny oblek ktery se mi objevil v satniku v safe house.
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

funguje vam multak? zkousel to nekdo? ,jsem zaregistrovanej v tom social klubu ,zalozenej ucet mam i v tom "live" ,ale nedari se me prihlasit k zalozenemu uctu
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“