problém s Seagate Barracuda 640GB

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
F@BIO
Nováček
Nováček

problém s Seagate Barracuda 640GB

Příspěvek od F@BIO »

Nejedná se ani tak o problém jako,jde o to že sem si postavil new Pc a ten disk
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... H1TZ23AJOJ

ikdyž nic nedělám tak pořád něco hledá,sice je ta aktivitá minimální,jemně problikává kontrolka aktivity HDD,ale vzhledem k tomu že Pc je celkově velmi tiché tak jediná věc co jde slyšet je ten disk a je to dost rušivý element,myslel sem že to zápřičnuje nějaká z těch nových děsně cool funkcí toho disku,nebo něco v biosu desky http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M09809EIDB ale kamarádovy to dělá taky a to má uplně jinou desku,tak nevim. poradíte někdo jak se toho zbavit?Nějaké softwarové řešení?

Thanks for advice :)
F@BIO
Nováček
Nováček

Re: problém s Seagate Barracuda 640GB

Příspěvek od F@BIO »

http://www.tomshardware.co.uk/forum/245 ... iver-issue

tady sem našel jeden EN thread jestli někdo nepochopil jak sem to napsal já,řeší sem tam můj problém ovšem nikdo ho nevyřeil :(
Naposledy upravil(a) F@BIO dne ned 7. pro 2008, 16:27, celkem upraveno 1 x.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Vista nebo XP?

Jestli na ní máš systém tak vypni Indexování a podivej se, jestli náhodou neběží kontrola v Defenderu (Vista).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
F@BIO
Nováček
Nováček

Příspěvek od F@BIO »

XP,disk mám rozdělený na dvě části indexování sem vypl na obou,žádný efekt :(
Naposledy upravil(a) F@BIO dne ned 7. pro 2008, 16:27, celkem upraveno 1 x.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

F@BIO píše:ikdyž nic nedělám tak pořád něco hledá,sice je ta aktivitá minimální,jemně problikává kontrolka aktivity HDD,ale vzhledem k tomu že Pc je celkově velmi tiché tak jediná věc co jde slyšet je ten disk a je to dost rušivý element
Tenhle disk je pěkně hlučnej, hlavičky cvakaj dost ostře a vibruje jak Robertek :) , nicméně, pokud s ním nepracuji, tak je v klidu a žádnou aktivitu jsem nezaznamenal (winXP Pro).
Bathory
F@BIO
Nováček
Nováček

Příspěvek od F@BIO »

Sakra xD tak sem zkusil vzít jiný disk,WD Black 640GB nainstaloval sem na něj systém atd všechno nově,a hle on mi dělá to samé dioda aktivity poblikává a jako by pořád něco urovnával ,u starého WD 250 GB sem s tím neměl sebemenší problém,nic sem nedělal disk taky spinkal....btw.jsem na xp,idexaci sem vypnul.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“