GeForce 8800 GTS 640 vs. ForceWare

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
samurraj
Nováček
Nováček

GeForce 8800 GTS 640 vs. ForceWare

Příspěvek od samurraj »

Ahoj. Mám grafiku nVidia GeForce 8800 GTS 640 MB a když si stáhnu jakékoliv jiné ovladače než jsou na instalačním CD pokaždé mi to po restartu PC rozhodí rozlišení monitoru na nejmenší detaily..Nechápu čím to je.Dělá to i na nové instalaci windows a po formátu disku.Když nainstaluju ovladače z CD je to OK ale jakmile si nějaké stáhnu z nvidia webu tak se úplně rozesere obraz...Může mi někdo poradit co s tím??Děkuji. :wink:

//Krteq - upraven název threadu
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: Nejdou mi ovladače!!!

Příspěvek od Maddogg »

Po instalaci ovladačů a restartu se rozlišení rozlišení může změnit na nejnižší. Otázka jde zda jde potom změnit?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
samurraj
Nováček
Nováček

Příspěvek od samurraj »

No kdyby to šlo tak si to udělám a nepíšu to sem :-) právě že bohužel změnit nejde a je nastaveno asi na 4 bity nebo tak nějak a jsou vidět pouze kostičky
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

O jakou verzi driverů se jedná?
samurraj
Nováček
Nováček

Re: GeForce 8800 GTS 640 vs. ForceWare

Příspěvek od samurraj »

To je jedno o jakou. Prostě jakmile tam hodím jiný drivery než z CD tak se to podělá.Zkoušel jsem asi před týdnem stahovat ty nejnovější přímo z nVidia.com a taky mi to udělalo
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zkoušel's instalaci VGA driveru přímo pomocí *.inf (nikoliv přes setup)?
Máš tam driver na PCI-E sběrnici (chipset driver)?
samurraj
Nováček
Nováček

Příspěvek od samurraj »

No já nevim ale driver na chipset by tam být měl páč jsem normálně instaloval všechny drivery pro MB z originálního CD dodávaného k MB takže tam by měly být. VGA driver přes inf?? To vůbec nevím vo co gou teda...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

samurraj píše:...VGA driver přes inf?? To vůbec nevím vo co gou teda...
Rozbalís FW_180.48.exe třebas WinRarem do složky a dáš aktualizovat ovladač s ručně zvolenou cestou k "nv4disp.inf".
samurraj
Nováček
Nováček

Příspěvek od samurraj »

Aha.No tak to zkusím a pak sem napšu,zda to funguje nebo ne.Kdby ano líbal bych ti prsty u nohou :-)

//Krteq - no fuj :|
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“