Koupil jsem si zrovna Sapphire Radeon HD3650 pro AGP na upgrade 4 roky starého PC. Mám základní desku FIC P4M-800M. Kartu jsem zapojil ale když jsem spustil Windows XP, rozlišení bylo nastaveno na 640x480 v 4bitové hloubce a nešlo změnit - jezdec nešel posunout. Chtěl jsem nainstalovat ovladače a myslel si že po restartu už to půjde změnit. Nic se alo nezměnilo. Při instalaci ovladačů dodaných ke kartě mě překvapila hláška, že ovladač není digitálně podepsán a tudíž s ním mohou být problémy a po restartu PC se objevila další hláška, že ATI Control Centre nenašel kartu nebo nejsou nainstalované ovladače. Zkoušel jsem i jiné ovladače ale problém jsem nevyřešil. Ve Správci zařízení Windows byla karta viditelná ale s vykřičníkem. Rozlišení a bitová hloubka obrazu stále nejdou změnit. Zajímalo by mě jestli by to nevyřešil třeba reflash BIOSU na desce, nebo jestli je deska už moc stará a problém nepujde vyřešit nebo zda-li je problém i v těch ovladačích.
Děkuji za Vaše názory.
Problém s Radeonem HD3650 AGP
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Defiant
- Nováček

-
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Problém s Radeonem HD3650 AGP
Zkus tenhle Hotfix pro AGP karty - Catalyst 8.10 AGP Hotfix - Radeon HD 3000 and Radeon HD 2000 Series AGP products
Když to nepomůže projdi si ještě tento thread Reseni problemu 0x80004005 s Radeony pro AGP, možná najdeš odpověď tam.
Nejčastěji doporučují update ovladačů chipsetu, tak bych zkusil ještě to.
Když to nepomůže projdi si ještě tento thread Reseni problemu 0x80004005 s Radeony pro AGP, možná najdeš odpověď tam.
Nejčastěji doporučují update ovladačů chipsetu, tak bych zkusil ještě to.
- Defiant
- Nováček

-
Re: Problém s Radeonem HD3650 AGP
Nové ovladače také nepomohly, znovu to hlásilo nekompatiblitu s Windows XP. Zkoušel jsem i update chipsetů ale taky to nepomohlo. Už nevím co s tím...