Fallout 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kupco
Začátečník
Začátečník

Re: Fallout 3

Příspěvek od kupco »

Myslim, ze Moira by sa mala nachadzat v Underworld-e (som cital, osobne som tam este nebol) ak u teba Megaton postihla "nehoda". :-D
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_quests - odstavec side quests
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

OBR píše:jak se odstrani ten 60 fps lock u Radeonu?
Uprav Fallout_default.ini v instalačním adresáři a změň iPresentinterval=1 na iPresentinterval=0
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Čau lidi, nevíte nějaké info o dalším patchi? Mám to doma ještě nerozbalené a nevím, zdali do toho mám jít, nebo počkat na patch. Chci si to vychutnat a ne se po pár hodinách rozčílit kvuli nefunkčnímu questu. Na ofiko stránkách jsem nic nenašel, ale projel jsem to jen zběžně. Díky.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já se snažím plnit úplně všechny questy a zatím jsem se ani jednou nerozčílil nebo nepodivoval nad čímkoli. Myslím, že je to dost dobře hratelné i bez patchů.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Oki, díky pane :wink: .
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

otazocka, je uz na f3 daky fix na random freeze celeho kompu ?
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

MireC22 píše:otazocka, je uz na f3 daky fix na random freeze celeho kompu ?
Tak tohle se mi nestává, ale už jsem 2x dostal BSOD a to nemluvím o desítkách "Odesílání zprávy o chybách" Naštěstí ale jen při alt-tabování
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
deny1234
Nováček
Nováček

Příspěvek od deny1234 »

Mam par otazek ,kde sehnat dalsi partaky ? Mel jsem jenom cokla , toho uz mi zabili ,jericha nemuzu najmout , protoze mam vysokou karmu , do citadely me zatim nepusti , je tam jeste nekdo jinej, kdo by chodil se mnou ? Jo ten dedek s tim robotem mi rika, ze toho robota taky mit nemuzu :angry2: A jeste kde bych sehnal tu plasmovou pusku ? u nikoho jsem ji zatim nevidel.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

spolubojovníci: http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... ubojovnici

ad plazma rifle: až budeš mít vyšší level tak se začne objevovat, je to jak v oblivionu, pak jí hlavně nosej vojáci enklávy
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TimTaylor »

prosba. nemuzu se dostat do tabora "Reilly's Rangers". Ukol jsem splnil (zachranit Rangery na strese hotelu) a ted si mam jit pro odmenu, ale nemuzu se za boha dostat do jejich tabora. Lokaci mam na mape, snazil jsem se par hodin dostat do jejich tabora. Nejbliz jsem se dostal metrem, nasel jsem pobliz tabora rangeru 2 stanice metra zamoreny mutantama, ale samotny tabor jsem nenasel. Ty stanice metra se jmenuji "Seward Sq. Jihovýchod" a "Seward Sq. sever". Poradte prosim kudy se k tem Rangerum dostat (jestli metrem nebo po povrchu) a z ktere lokace? Díky
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

a když jdeš podle šipky tak nic? kam tě to zavede?
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

TimTaylor píše:prosba. nemuzu se dostat do tabora "Reilly's Rangers". Ukol jsem splnil (zachranit Rangery na strese hotelu) a ted si mam jit pro odmenu, ale nemuzu se za boha dostat do jejich tabora. Lokaci mam na mape, snazil jsem se par hodin dostat do jejich tabora. Nejbliz jsem se dostal metrem, nasel jsem pobliz tabora rangeru 2 stanice metra zamoreny mutantama, ale samotny tabor jsem nenasel. Ty stanice metra se jmenuji "Seward Sq. Jihovýchod" a "Seward Sq. sever". Poradte prosim kudy se k tem Rangerum dostat (jestli metrem nebo po povrchu) a z ktere lokace? Díky
mam za to ze vylezes z metra Seward Sq. Jihovýchod a rovnou jde odtud do toho jejich tabora....ale ten tabor tam ma nejdriv takovej prulez mezi barakama nebo takovy podloubi to je.....
Seppper)
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Seppper) »

Ja mam problem u jedne mise pro Moiru z Megatuny, mam za ukol otestovat nejaky repelent na krtkopotkany.
Problem je v tom ze mi zadnej repelent nepreda, v inventari nic nemam a ani Moira nic na prodej neco jako repelent nema ? Nevite kde je chyba, zkusil sem i najit ty potkany a zkusit jen tlacitko E jako kdyz odjistujete minu ale nic to nedela :-( Stalo se to nekomu taky ?
CPU AMD Athlon X2 4800+ MB Gigabyte GA-MA69G-S3H - AMD 690G
GK N 9600GT 512 MB + Accelero S1 RAM 2GB DDR2 800 A-Data
OTHERS Genius Home Theathre 5.1 + LG 19" Wide + Razer Plasma Edition
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Seppper) píše:Ja mam problem u jedne mise pro Moiru z Megatuny, mam za ukol otestovat nejaky repelent na krtkopotkany.
Problem je v tom ze mi zadnej repelent nepreda, v inventari nic nemam a ani Moira nic na prodej neco jako repelent nema ? Nevite kde je chyba, zkusil sem i najit ty potkany a zkusit jen tlacitko E jako kdyz odjistujete minu ale nic to nedela :-( Stalo se to nekomu taky ?
neni to primo repelent jako sprej ci neco podobneho, ale klacek namocenej v nem...opravdu ho nemas?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Seppper)
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Seppper) »

Klacek aha, asi sem neco prehlid v dialogu, kazdopadne se vecer podivam, akorat me napada, obnovi se ti potkani v te stoce ? Uz se to tam jednou vycistil.
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, četl někdo z Vás jámu pekel od Jan Vávry, kde psal přímo od jeho zklamání Falloutem 3?... Včera jsem ho četl a drobet jsem posmutněl, protože pokud je Fallout vážně takový, tak je to škoda :sad: ... Co myslíte vy? Díky.
Seppper)
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Seppper) »

Level uz bohuzel nekupuju, uz to neni co drive ( cca. 4-6 let zpatky ) nemas moznost nekam hodit treba scan ?
Docela by me zajimalo co tam pise ...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Mailen píše:Ahoj, četl někdo z Vás jámu pekel od Jan Vávry, kde psal přímo od jeho zklamání Falloutem 3?... Včera jsem ho četl a drobet jsem posmutněl, protože pokud je Fallout vážně takový, tak je to škoda :sad: ... Co myslíte vy? Díky.
jestli píše, že je to slabota tak to má pravdu...
nejvíc mě teď rozesmálo že někdy rok dva dozadu se chlubili že to bude mít 200 možnejch variant konce, pche, to je výsměch, po vzoru starejch falloutů mohli alespoň líp okomentovat jakej vliv měli vaše činy na svět, jako např. zachránili jste megaton a ten dál prosperoval, etc. etc.
Seppper)
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Seppper) »

Me bohuzel prvni dily utekly takze nemuzu primo srovnavat ale ja sem s hrou celkem spokojenej.
Nedavno sem nainstaloval Far Cry 2, jednicka byla super ale tohle pokraconi je totalni propadak, po hodine to slo z disku. To ten Fallout je alespon dobre hratelnej a dokaze zabavit. Akorat se mi do celkem cuka, spis drhne, celkem casto se zasekne cela hra a neda se nic delat a a po par vterinach to zase jede krasne plynule.
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

No, více méňe tam psal o těch koncích, o level designu atd. Konce jsou prý zakončené jen nějakými obrázky a o budoucnosti postav alá předchozí díly není ani vidu ani slechu, jak jsi psal. Dále mu to přišlo vcelku krátké, takže postava byla tak z poloviny "vyskillovaná" a navíc po dokončení nemůžeš pokračovat dál... nic moc no :sad: .
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“