Problem Vista a sit

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
mathe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem Vista a sit

Příspěvek od mathe »

Mam v NB naistalovane Visty, menil jsem modem od O2, jenomze se mi od modemu nechtelo odbihat, tak jsem si vzal NB a nejak se mi zmenilo nastaveni site a od te doby mi nejde sdilet soubory a tiskarnu, pritom z jineho PC to funguje. Nevi nekdo kde by mohla byt chyba?
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem Vista a sit

Příspěvek od N@$ty »

A máš to povolené? Je to někde přímo na té obrazovce v centru sdílení nebo jak se to jmenuje, jak se tam konfigurují síťové připojení. Tam to musíš mít povolené, je možné, že jak jsi změnil modem nebo připojil nb jinam, že se ti vytvořila nová síť, ve které to není povoleno.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
mathe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mathe »

Tak jsem si s tim zase dva dny hral. Zkousel jsem najake nastaveni co jsem nasel na netu, ale to je vetsinou Vista a XP SP2. Ja mam ale na PC XP SP3. Zkousel jsem vymazat vsechny nastaveni siti a nastavit to znova, ale nejak se to nepovedlo. Pritom ping z Vist ma odezvu, ale z XP naopak ne. Kdyz jsem dal trvali ping z PC s XP na NB s Vistou, tak prosel jen jeden ping pri restartu NB. Nevi nekdo co by to mohlo blokovat?
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

Že by firewall? :oops:
Zkus ho vypnout a pak pingat. Jinak ping neprochází, právě když je zakázané sdílení. Pokud není nastaveno jinak. A aspoň u windows xp firewallu.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
mathe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mathe »

Uz jsem zjistil cim to bylo, mel jsem tam naistalovany antivir a ten to blokoval:)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“