Karta - Sweex 5.1 PCI za 215 Kč - bude stačit?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
edoras
Nováček
Nováček

Karta - Sweex 5.1 PCI za 215 Kč - bude stačit?

Příspěvek od edoras »

Zdravim,

Sweex 5.1 PCI - rad bych se zeptal, zda-li mi tato karta bude stacit, vyuzivam pouze sluchatka (sice kvalitnejsi od firmy Sennheiser) na poslech hudby a hrani her (nejsem profesionalni hrac, ale rad bych si kazdou hru i v poslechu zvuku poradne vychutnal).

Doposud jsem mel Sound Blaster Live! 5.1 ale presel jsem na Windows Vista a tento hardware jiz nepodporuje oproti XP.

Par lidi mi rikalo ze me to bude bohate stacit pokud nejsem nejakej profesionalni zvukar nebo nekdo kdo ma sadu 5.1 ci 7.1 repraku, ale vim, ze kdyz si ty sluchatka zapojim do dva roky starsiho notebooku od Asusu, kde je sice nejaka obyc zvukova karta primo na desce, pocitim to a to docela hodne, zvuk je tam dost rekl bych nekvalitni, ne ze by to sumelo nebo tak, ale jako kdyby tomu nejaka hloubka chybela :)

Predem diky za odpoved!
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Karta - Sweex 5.1 PCI za 215 Kč - bude stačit?

Příspěvek od myom »

nerekl jsi ani jake mas sluchatka, ani jakou mas zakladni desku...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
edoras
Nováček
Nováček

Příspěvek od edoras »

Sluchatka: Sennheiser PC 131
Zakladni deska: LANParty NF4 Ultra-D (ale zvukova karta na desce nefunguje, z toho duvodu kupuji do PCI slotu novou)

Pokud by to nestacilo, pak treba tedy Sound Blaster Audigy za 500 Kč ... otázkou je, zda-li ty funkce využiju pro ty sluchátka :)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tezko rict, co pro tebe. tyhle zvukovky pro sluchatka nejsou delane a poslouchat pres to neco je za trest. cokoliv jineho je ale radove 10x drazsi, coz pro tebe asi neni pripustne, takze bych minimalne investoval do te SB A.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“