Zdvojené položky v přidat/odebrat programy

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
lukasfait
Začátečník
Začátečník

Zdvojené položky v přidat/odebrat programy

Příspěvek od lukasfait »

Zdravím a prosím o radu.
Už jsem kdysi psal do jednoho fóra stejný problém a nikdo neodpověděl, tak doufám, že jsem problém jenom špatně vysvětlil... Zkusím to teda znovu tady. Takže:
Už delší dobu se mi některé položky v Přidat/odebrat programy zobrazují 2x. Konkrétně se aktuálně jedná o .NET Framework. Prostě jde o to, že v seznamu je poprvé uvedeno např. Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 1. Vedle jsou normálně údaje o velikosti programu, četnost využití a tlačítko na odebrání SW. Pod touto položkou je ale úplně ta samá ještě jednou tzn. zase Microsoft .NET... U této položky ale kromě četnosti využití nic jiného není. Žádný odkaz na podporu, údaj o velikosti nebo tlačítko odinstalace, prostě nic. Zkoušel jsem hledat všude možně na webu a zjistil, že obdobné problémy řeší klíč HKLM -> Current User ->...-> Unninstals (nebo tak nějak). Ale v tomto případě bohužel ne. Našel jsem sice 2 klíče s názvem .NET Framework ale i když jsem odstranil ten klíč, který neobsahoval žádné další info kromě popisu, že se jedná o klíč .NET Framework a restartoval PC, tak v seznamu je vše beze změny. Už nevím, co kde vymazat. Prosím poraďte. P.s. 1) Reinstall Win XP nepřipadá v úvahu, dělalo to už v minulé instalaci. P.s. 2) Jen pro informaci mam Win XP Professional SP2. Předem všem moc moc děkuju za všechny rady a pomoc. Sry, jestli už se někde něco podobnýho řešilo ale nic jsem nenašel. Dík a doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CPU: Intel Core i5-6500 Skylake @ 3,2 GHz, MB: MSI Z170A Gaming PRO Carbon, s1151, VGA: MSI GTX 970 Gaming 4G (4GB GDDR5), RAM: HyperX Fury DDR4, 16GB @ 2400 MHz,M2: Samsung 970 EVO NVMe M.2 - 250GB, SSD: Crucial M4 (128 GB), HDD: WD Black - 500GB, PSU: Enermax PRO82+ 525W, CASE: Phanteks Eclipse P400s, MOUSE:SteelSeries Rival 300, MOUSEPAD:Asus Cerberus MousePad
lukasfait
Začátečník
Začátečník

Re: Zdvojené položky v přidat/odebrat programy

Příspěvek od lukasfait »

Halóó. Opravdu nikdo nic??? Přeci se tu musí najít pár šikovných mozků no ne? :-) Nějak extra mě ty zdvojené položky neštvou ale copak to jde aby nad náma Mrkvosoft takhle vedl? Dnes zdvojené položky, zítra samoformát C: :-D Musí to mít přeci vysvětlení... Jestli něco není jasné ptejte se. Dík.
CPU: Intel Core i5-6500 Skylake @ 3,2 GHz, MB: MSI Z170A Gaming PRO Carbon, s1151, VGA: MSI GTX 970 Gaming 4G (4GB GDDR5), RAM: HyperX Fury DDR4, 16GB @ 2400 MHz,M2: Samsung 970 EVO NVMe M.2 - 250GB, SSD: Crucial M4 (128 GB), HDD: WD Black - 500GB, PSU: Enermax PRO82+ 525W, CASE: Phanteks Eclipse P400s, MOUSE:SteelSeries Rival 300, MOUSEPAD:Asus Cerberus MousePad
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Buď takto
http://support.microsoft.com/kb/314481

...nebo totéž pomocí nějakého programu... Vista Manager to umí a podobných by mělo být víc
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Zkus to smáznout v CCleaner.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“