Už jsem kdysi psal do jednoho fóra stejný problém a nikdo neodpověděl, tak doufám, že jsem problém jenom špatně vysvětlil... Zkusím to teda znovu tady. Takže:
Už delší dobu se mi některé položky v Přidat/odebrat programy zobrazují 2x. Konkrétně se aktuálně jedná o .NET Framework. Prostě jde o to, že v seznamu je poprvé uvedeno např. Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 1. Vedle jsou normálně údaje o velikosti programu, četnost využití a tlačítko na odebrání SW. Pod touto položkou je ale úplně ta samá ještě jednou tzn. zase Microsoft .NET... U této položky ale kromě četnosti využití nic jiného není. Žádný odkaz na podporu, údaj o velikosti nebo tlačítko odinstalace, prostě nic. Zkoušel jsem hledat všude možně na webu a zjistil, že obdobné problémy řeší klíč HKLM -> Current User ->...-> Unninstals (nebo tak nějak). Ale v tomto případě bohužel ne. Našel jsem sice 2 klíče s názvem .NET Framework ale i když jsem odstranil ten klíč, který neobsahoval žádné další info kromě popisu, že se jedná o klíč .NET Framework a restartoval PC, tak v seznamu je vše beze změny. Už nevím, co kde vymazat. Prosím poraďte. P.s. 1) Reinstall Win XP nepřipadá v úvahu, dělalo to už v minulé instalaci. P.s. 2) Jen pro informaci mam Win XP Professional SP2. Předem všem moc moc děkuju za všechny rady a pomoc. Sry, jestli už se někde něco podobnýho řešilo ale nic jsem nenašel. Dík a doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně